BC ELEKTROTECHNIEK

een vakman staat voor u klaar MEER INFORMATIE

Over ons

img
img
img
background

Welkom bij BC ELEKTROTECHNIEK

Uw elektriciteit in betrouwbare handen BC ELEKTROTECHNIEK is een flexibel bedrijf gespecialiseerd in elektrische installaties. Onze experts, zijn goed opgeleid en gemotiveerde vakmannen.
In onze huidige samenleving is elektriciteit niet meer weg te denken. Bijna alle toestellen die we dagelijks gebruiken werken op elektriciteit. Het is dus aan te bevelen om uw elektriciteitsinstallatie in handen te laten van een professional.

Onze diensten

Wat wij bieden:

Algemene elektriciteitswerkenDomotica
actor actor
Parlofonie & Videofonie
actor actor
Elektrische Verwarming
actor actor

Nieuwbouw & renovatie

Bij een nieuwbouw en/of renovatieproject is een ervaringsgericht advies heel belangrijk, zeker als men met een toekomst gerichte kijk tewerk wil gaan. Vooraf worden alle behoeften en wensen met u besproken en op papier gezet en dit om een maximaal comfort voor uw woning te voorzien. Bij dergelijke projecten is het van belang dat deze voldoen aan de hedendaagse normen inzake comfort en veiligheid. Ook bij het installeren van een nieuwe keuken of badkamer passen wij uw elektrische installatie aan. Volledige binnen uw budget.

Parlefonie & videofonie

Een videofoon is ideaal wanneer u gesteld bent op uw privacy en ongewenste bezoekers niet wil binnen laten. Het vormt tevens een integraal onderdeel van de beveiliging van uw woning.
Wanneer iemand aanbelt kan u, dankzij de ingebouwde camera, immers eerst kijken wie er aan de deur staat, eer u beslist om de persoon aan te spreken en al dan niet binnen te laten.

Wij bieden een zeer uitgebreid gamma videofoons voor diverse toepassingen.

Elektrische verwarming

Elektriciteit is ons vak – ook als het gaat om verwarming. Wilt u uw centrale verwarming aanvullen met een elektrisch vuurtje? Of specifieke toepassingen laten installeren? Zoals vloerverwarming op elektriciteit? Of elektrische convectoren? Breng ons dan op de hoogte van uw plannen. BC Elektrotechniek laat u nooit in de kou staan.

background

Contacteer ons

Vind ons op Facebook

Uw geknipte partner in elektriciteit en domotica

Algemene elektriciteit | Parlofonie - Videofonie | Elektrische verwarming

  • Regio Waasland ( Sint-Niklaas, Lokeren, Beveren, Bornem, Temse), Regio Dender: Dendermonde, Lebbeke, Buggenhout, Wichelen, Aalst, Herzele, Regio Groot Gent, Regio Antwerpen, Regio Vlaams Brabant, Regio Brussel
  • Tel: 0477 41 88 68
  • E-mail: info@bcelektrotechniek.be
background