Beste muziekliefhebber.

Welkom bij Beat2Beat vzw, uw partner in alles wat met drums en percussie te maken heeft. Beat2Beat vzw spitst zich niet alleen toe op het educatieve aspect van deze muziekinstrumenten en technieken, maar ook op het visuele aspect. Ons takenpakket bestaat dus niet enkel uit opleidingen, workshops en coaching, maar dus ook op drum en/of percussie optredens, acte de presence of leuk straattheather. Indien u als muzikant zelf even een drummer of percussionist nodig heeft kan u ons ook altijd contacteren. Wij hebben altijd professionele drummers en percussionisten voor u klaar staan voor zowel live- als studio werk.

Educatie

Wij willen zoveel mogelijk mensen laten kennis maken met de verschillende mogelijkheden van drums en percussie. Dit zowel voor de leek als de gevorderde muzikant.
In een lagere school kunnen wij bijvoorbeeld de kinderen eerst zelf eco-percussie instrumenten laten maken, die ze nadien dan samen bespelen.
Voor bedrijven hebben we teambuilding activiteiten beschikbaar zoals het aanleren van bepaalde ritmes en samenspel.
Gevorderde muzikanten staan wij bij in het uitdiepen van hun muzikale kennis en het coachen op het vlak van ritmes, speeltechnieken, studio - en podiumtechnieken en meer.

Volgende...

Performance

Naast het educatieve hoort natuurlijk ook het visuele. Hiervoor hebben wij professionele drummers en percussionisten beschikbaar die regelmatig optredens en acte de presences geven.
Ook kan u ons inhuren als freelance of sessiemuzikant voor zowel live optredens als studio opnames. Door onze diversiteit kunnen wij een heel breed gamma aan muziekstijlen aan.
Ook straattheather ontbreekt natuurlijk niet in onze portfolio. Al dan niet als Flashmob suprise natuurlijk.

Volgende...

Ons werk

Aangezien een foto meer kan zeggen dan 1000 woorden, geven wij hieronder een impressie van onze opdrachten weer.

Contact

Hebt u interesse om met Beat2Beat vzw samen te werken, laat dan zeker iets van u horen.

U kan ons steeds bereiken via:

eb.tenelet@taeb2taeb

Of via telefoon op 02/704 3409

 

Selecteer de bovenstaande link en uw e-mail applicatie zal automatisch openen en mijn e-mail adres reeds invullen.