image

Gite beauzonnette

Max 5 personen

Vakantiewoning voor 5 personen met verwarmd privé zwembad, airco, WIFI, TV-Vlaanderen, Apple TV en zicht op de olijfgaard.

image

Petite beauzonnette

Max 4 personen

Vakantiewoning voor 4 personen met verwarmd privé zwembad airco, WIFI, TV-Vlaanderen, Apple TV en zicht op de wijngaard.Gite Beauzonnette

(max 5 pers)

verwarmd privé zwembad - airco - Apple TV -

TV-Vlaanderen - WIFIAan de rand van het Zuid-Franse dorpje Lablachère, aan de voet van het Parc Régional des Monts d'Ardèche in het verlengde van de wijngaarden, ligt deze gezellige vrijstaande en kindvriendelijke vakantiewoning Beauzonnette.  Gite Beauzonnette is geschikt voor 5 personen en beschikt over een verwarmd privé zwembad, airco, WIFI, TV-Vlaanderen, apple TV, 2 terrassen (waarvan 1 overdekt) en 3 volwaardige slaapkamers.  

De bedden zijn opgemaakt en er zijn voldoende handdoeken en vaatdoeken aanwezig tijdens uw vakantie.

Vanop het overdekte terras met uitvouwbaar zonnenzeil heb je een mooi zicht op het verwarmd privé zwembad gelegen tussen de olijfbomen. Het verwarmd privé zwembad is eveneens omheind met daarbij nog een extra gereglementeerd alarm.foto's

gite beauzonnette

(max 5 pers)


image

Op het terras heeft u de beschikking over ligbedden, een parasol, een eettafel met 5 stoelen en uitvouwbaar zonnescherm.  De toegang naar het verwarmd privé zwembad is geheel af te sluiten (inclusief alarm).

image

De keuken geeft uit naar het voorterras en beschikt over voldoende bergruimte. Het is een open moderne keuken met o.a. gaskookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak, vaatwasmachine, oven, koffieapparaat en een Senseo.

image

Gite Beauzonnette beschikt over 2 slaapkamers met 2-pers. bed (Auping, 160x200) en nog 1 extra kleine slaapkamer. Dekbedden, lakens en handdoeken worden voorzien en hoef je dus niet mee te brengen.

image

De tweede slaapkamer van Gite Beauzonnette met 2-pers. bed (Auping, 160x200) .

image

De bijkomende kleine slaapkamer. Dekbedden, lakens en handdoeken worden voorzien en hoef je dus niet mee te brengen.

image

Parkeerplaats en overdekt terras van Gite Beauzonnette.

image

Gite Beauzonnette heeft een badkamer met douche, toilet, badkamermeubel en wasmachine.

image

Het geheel werd met zorg en smaak ingericht door de Belgische eigenaars en met de nodige aandacht voor de hedendaagse technologie zoals WIFI, Apple TV en satelliet tv voor Vlaamse/Nederlandstalige zenders.

image

De eethoek van Gite Beauzonnette werd eveneens met zorg en smaak ingericht door de eigenaars.

image

Gite Beauzonnette heeft ook een overdekt terras met tafel en stoelen.
Er is ook een barbecue aanwezig.


Petite Beauzonnette

(max 4 pers)

verwarmd privé zwembad - airco - Apple TV -

TV-Vlaanderen - WIFIAan de rand van het Zuid-Franse dorpje Lablachère, aan de voet van het Parc Régional des Monts d'Ardèche en midden in de wijngaard, ligt deze gezellige vrijstaande en kindvriendelijke vakantiewoning Petite Beauzonnette.  Petite Beauzonnette is geschikt voor 4 personen en beschikt over een verwarmd privé zwembad, airco, WIFI, TV-Vlaanderen, apple TV, 2 terrassen (waarvan 1 overdekt) en 2 volwaardige slaapkamers.  

De bedden zijn opgemaakt en er zijn voldoende handdoeken en vaatdoeken aanwezig tijdens uw vakantie.

Vanop het overdekte terras met uittrekbaar windzeil heb je een mooi zicht op het verwarmd privé zwembad gelegen tussen de wijngaarden. Het verwarmd privé zwembad is eveneens omheind met daarbij nog een extra gereglementeerd alarm.foto's

Petite beauzonnette

(max 4 pers)


image

Aan het privé zwembad heeft u de beschikking over ligbedden en een parasol. De toegang naar het verwarmd privé zwembad is geheel af te sluiten (inclusief alarm).

image

De keuken geeft uit naar het achterterras en beschikt over voldoende bergruimte. Het is een open moderne keuken met o.a. gaskookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak, vaatwasmachine, oven, koffieapparaat en een Senseo.

image

Petite Beauzonnette beschikt over 2 volwaardige slaapkamers met 2-pers. bed (Auping, 160x200). Dekbedden, lakens en handdoeken worden voorzien en hoef je dus niet mee te brengen.

image

De tweede slaapkamer van Petite Beauzonnette met 2-pers. bed (Auping, 160x200).

image

Petite Beauzonnette heeft 2 terrassen met een tafel en 4 stoelen (waarvan 1 overdekt terras met zicht op de wijngaard en een uittrekbaar windscherm).
Er is ook een Weber barbecue aanwezig.

image

Het geheel werd met zorg en smaak ingericht door de Belgische eigenaars en met de nodige aandacht voor de hedendaagse technologie zoals WIFI, Apple TV en satelliet tv voor Vlaamse/Nederlandstalige zenders.

image

Petite Beauzonnette heeft een badkamer met douche, toilet en badkamermeubel. De wasmachine staat in een aparte ruimte.

image

De eethoek van Petite Beauzonnette werd eveneens met zorg en smaak ingericht door de eigenaars.

image

Het rustige zonneterras of leeshoekje van Petite Beauzonnette achteraan de vakantiewoning.

image

Tijdens je verblijf in Petite Beauzonnette en  Gite Beauzonnette kunnen we, indien gewenst, persoonlijk advies geven over de mogelijke activiteiten in de omgeving of kan je gebruik maken van ons fotoalbum met toeristische hoogtepunten in de Ardèche.