Over Ons

Wij zijn Valentin en Maria Bamps en heten jullie van harte welkom in onze gites Beauzonette en Petite Beauzonnette.
Onze wortels liggen in Kuringen tegen Hasselt maar we woonden sinds 1969 in Wilrijk bij Antwerpen.  Onze droomwereld  lag echter veel verder en zonniger.
In 2000 ging deze droom eindelijk in vervulling.  We kochten een mooi stukje grond in de streek Zuid-Ardèche en gingen zelf onmiddellijk aan de slag met de bouw van ons droomhuis onder de zuiderse zon.

image

Oorspronkelijk was het voortdurend heen en weer pendelen tot we er ons in 2008 definitief vestigden.  De inburgering kwam vanzelf.  We maakten al vlug deel uit van de lokale bevolking grotendeels wijnboeren en we werden uitermate vriendelijk onthaald.  Het is hier echt leven als God in Frankrijk !  Toch is het verhaal nog niet af.
Hoewel ons huis helemaal af was, konden we het bouwen niet laten. In 2009 kochten we een nieuwe bouwgrond en toen hebben we nog twee jaar intensief gewerkt aan deze mooie nieuwe vakantiewoning.

image

Gite Beauzonnette kreeg stilaan vorm, het werd ingericht met zuiderse gezelligheid maar met de luxe van het noorden.  Juni 2012 was uiteindelijk alles klaar.
Op vakantie tot rust komen en genieten zonder zorg en is dan ook onze leuze.

Beoordelingen

BEOORDELINGEN van onze klanten via Charmelogies

BEOORDELINGEN van onze klanten via Vakantie bij Belgen