ZoniŽnwoudtocht MTB  Bike-Events Tervuren     

                                                                                             15-Jun-2007

 

               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bike -events Tervuren heeft besloten na 10 succesvolle jaren geen ZoniŽnwoudtocht meer te organiseren . Wij wensen langs deze weg onze talrijke deelnemers van de voorbije jaren te bedanken voor hun aanwezigheid.

   
Wegens het grote voorbereidingswerk enerzijds en  de te grote beperkingen die ons werden opgelegd door bos en groen anderzijds , hebben wij geoordeeld dat we aan de deelnemers niet meer het parcours konden aanbieden dat we voor ogen hadden. Daarom ook onze beslissing om in schoonheid te eindigen. Gedurende al die jaren hebben  wij steeds meer dan 2000 deelnemers mogen verwelkomen met een hoogtepunt van 2700 inschrijvingen in 2004 ! Wij zijn misschien wel een beetje slachtoffer geworden van ons eigen succes. Deelnemers zijn door de jaren heen ook veel kritischer geworden . De lat werd dus ieder jaar hoger gelegd . Omdat wij altijd getracht hebben om de perfectie na te streven wordt dit ook steeds moeilijker om hieraan te voldoen.   Tenslotte wens ik al onze medewerkers van de voorbij edities van harte te bedanken voor hun grote inzet.  Het is mede dank zij hen dat al onze deelnemers in het grootste comfort hebben kunnen genieten van alle voorbije toertochten.

De voorzitter

 

MTB -clubs die graag eens met een beperkt aantal deelnemers onder onze begeleiding een rondrit in het (volledige) ZoniŽnwoud willen maken  kunnen steeds een aanvraag richten naar   bike-events-tervuren@telenet.be . (periode van september tot maart) .   
 

best view resolution 1280 x 1024

 

This site was last updated 15-06-07