Bestelformulier*

Naam en voornaam:  
Volledig adres:  
Aantal boeken:  
E-Mail:  
Verzendingskosten? Neen, ik woon in Hoeilaart of ik kom het zelf afhalen
Ja, ik woon in België en stort €5,50 bij
Ja, maar ik woon buiten België of bestel meerdere boeken. Contacteer mij.
Commentaar:  
 
We checken even of je geen robot bent.
Gelieve het nummer over te typen:
 


 
                                                                   

* Deze gegevens worden enkel gebruikt in het kader van uw bestelling van het boek.
Na levering zullen ze worden gewist.

Trots u voor te stellen:

JOS DAEMEN - RETROSPECTIEVE

 Een boeiende wandeling doorheen 40 jaar pentekeningen

Een evolutie in 100 werken

---------- 

Ter gelegenheid van zijn 80ste verjaardag worden werken van Jos Daemen vereeuwigd in een mooi kunstboek.  

Dit boek zal in beperkte oplage verschijnen op 12 juni 2021.

 

Het wordt een luxe-uitgave, met harde kaft en een 140-tal pagina's. De werken worden begeleid van een korte commentaar. Er worden ook werken uit privécollecties opgenomen, evenals nooit eerder vertoonde werken. En een korte inkijk in het leven van de tekenaar...

Omdat we dit in eigen beheer doen en niet weten hoeveel interesse er is, werken we met een systeem van voorinschrijvingen. Men kan een boek op voorhand bestellen voor de prijs van €24. Hiervoor ontvangt u in primeur een exemplaar van het boek. 

In de huidige covid-omstandigheden willen we geen risico's nemen en zal geen signeersessie gehouden worden, maar de eerste 50 inschrijvers krijgen alvast een door Jos gesigneerd exemplaar.   

Later zal het boek (voor zover de voorraad strekt) in de lokale boekhandel (Hoeilaart/Overijse) en bij de dienst toerisme van Hoeilaart te koop staan, echter niet meer aan deze voordelige prijs. 

Bent u geïnteresseerd in een voorinschrijving voor dit uniek kunstboek, vul dan het formulier hiernaast in of stuur een mail met deze gegevens naar boek.josdaemen@telenet.be en schrijf het bedrag van €24 per boek over op rekeningnummer BE25 9734 0281 6782 op naam van "Boek Jos Daemen" en dit vóór 25/4/2021.

 Woont u in Hoeilaart dan bezorgen we u het boek gratis. Woont u buiten Hoeilaart dan kan u kiezen om het boek zelf af te halen (adres op aanvraag) of te laten verzenden. Voor dit laatste dient u €5,50 bij te storten en dit te melden in uw mail of op het formulier. Voor verzending van meerdere boeken tegelijk of verzending buiten België gelden andere tarieven bij BPost. Hiervoor neemt u best eerst contact met ons op.

De voorinschrijving is geldig na ontvangst van de betaling.

Opgelet: het boek zal vrijgegeven worden op 12 juni 2021! Vanaf dan worden de voorgekochte boeken rondgedeeld en verzonden. Pas later zal het boek in de lokale boekhandel verspreid worden.

En nog even dit: het is niet onze bedoeling om winst te maken, maar mocht dit initiatief alsnog succesvol zijn, dan zal de eventuele winst geschonken worden aan het goede doel.

 

Els en Hilde Daemen