Onze huisdieren:

Bodil en Zita

Bodil

Bodil werd geboren op 14 juni 2002 in Halen.

Het adres waar haar mama woont is:
Kennel Van de Garminale
Familie Germis-Mullens
Liniestraat 68, 3545 Halen
www.garminale-boxers.com

Bodil kwam in augustus 2002 bij ons wonen. De eerste maanden is ze naar de hondenschool gegaan maar daar zijn we, door verschillende voorvallen, mee gestopt. Bodil is een erg lieve hond die toch wel gehoorzaam is! Ze is de beste vriendin van de kindjes!

Zita

Het gebeurt niet meer zo vaak, en je bent nog maar heel klein,
maar ja, je hebt het elke dag, zo druk met groter zijn.
Soms zou ik je vast willen houden, blijf eens even hier, je gaat zo snel.
Natuurlijk, je wil alles ontdekken. En dat begrijp ik dan ook wel!
Maar het gebeurt niet meer zo vaak, dat je rustig bij me ligt.
Ik kijk naar je ronde kopje en langzaam vallen je oogjes dicht.

Zita werd op 1 juli 2003 geboren in Alken. Zij kwam in september 2003 bij ons wonen en werd onmiddellijk de beste vriendin van Bodil. Zie je de één, dan is de andere niet ver weg! Zita is 'n kapoen en luisteren zit er bij haar niet altijd in. Toch is ze verschrikkelijk lief en aanhankelijk.

Berlioz

Berlioz

"Toen ik de mensen leerde kennen, kreeg ik de dieren lief!"

Berlioz is de jongste bij ons thuis en een echt schatje. Berlioz is ons katje. Wanneer hij geboren is weten we niet precies maar hij woont bij ons sinds juli 2007.
Berlioz is een vondeling. Hij is door mensen bij zijn mama weggehaald en gedropt in een bos. Tsja, we spreken niet voor niets van mensDOM. Hij was 'te veel' en is als een stuk vuilnis weg gegooid. Als jong poesje moest hij maar zien te overleven. Hij was te klein om voor zichzelf te zorgen. "Weg mama, weg warmte, weg eten en goede zorgen... Dag koude, kille wereld!"
Hij had vlooien, had honger en had het koud... helemaal nat kwam hij aanlopen... Mensen die het goed met hem voor hadden belden het asiel... en toen, toen zag ik hem... zo hulpeloos en zielig kon ik hem gewoon niet aan zijn lot over laten en zo kwam hij mee naar ons huis!

Berlioz kwam in april 2010 op een avond niet meer thuis. We gingen hem zoeken en riepen onze keel schor maar het bleef stil. Geen pootjes meer tegen de raam, geen gemiauw meer... we zullen je missen maatje!

Tobi

Tobi

En dit is hij dan... onze Tobi. Een Sphynx... de meeste mensen vinden hem afschuwelijk lelijk maar wij vinden hem geweldig! Hij is echt een schatje. De kat met de gouden K! En een gouden hart! Hij werd geboren op 28 maart 2010 in Boom en kwam op 4 juli 2010 bij ons wonen.

Ik had dit ras al 's eerder gezien maar nu kwam ik het weer tegen op het internet. Na heel wat info te hebben ingewonnen over de Sphynx, besloot ik om een jong nestje Sphynxen een bezoekje te brengen. En toen was ik helemaal verkocht. Tobi en zijn broers en zusjes waren allemaal even schattig en lief. Ik MOEST gewoon... er is altijd plaats voor eentje meer en zo kwam Tobi er bij!

Het adres waar zijn mama en papa wonen is:
Amun ra Cattery

go back