go back

Onze familie

Mama aan het woord

mama Ik ben geboren op 12 april 1981 in Asse. Ik ben de eerste dochter van Pierre en Linda. Toen ik 4 jaar was, kreeg ik er een broertje bij. Op mijn aandringen werd deze Koen gedoopt! Toen ik 9 was kwam er, naast de kat Miang, ook de hond die ik zo graag wou. Het was een heel lieve speelkameraad die de naam Benji kreeg. Ik ging studeren voor orthopedagoge en toen die studies afgelopen waren ging ik alleen wonen. Benji was toen al 12 jaar en verhuisde niet mee. Een leven zonder hond was ondenkbaar en al gauw liep er een nieuwe pup in huis. Bodil, een lieve, maar enorm stoere Boxerteef. Ik ging werken en mijn vrije tijd werd ingevuld door Bodil en Karate.


Papa aan het woord

papa Ik ben geboren in Tongeren, op 13 september 1970. Ik ben de eerste en enige zoon van Lu en Mariette. Mijn grote passie is, sinds ik een kleine jongen was, voetbal! Nu, zoveel jaren later is dat dus nog steeds zo, al is het intussen passief geworden. Ik heb nog lange tijd scheidsrechter geweest maar sinds september 2007 kijk ik alleen nog af en toe 's naar een match op televisie. Ik maak ook de Belgische wegen onveilig met mijn vrachtwagen. Ook ik heb een zwak voor dieren. Ik had een Boxer toen ik nog klein was. Ik verhuisde verschillende keren en uiteindelijk kocht ik een huisje en een hond, Rocky (een kruising tussen een Rottweiler en Doberman).


Het vervolg

En toen leerden ze mekaar kennen natuurlijk! Mama stopte met karate en ging bij papa wonen. Een hele verhuis... van Vlaams Brabant verhuisde ze naar het verre Limburg. Als snel kwam er, helemaal onverwacht, een derde hondje, een kleine boerenfox, Zita. Mama wou graag kindjes maar papa wou nog even wachten natuurlijk! Vrouwen krijgen altijd hun zin en na papa zijn fiat werd mama zwanger. Na 9, niet altijd even makkelijke, maanden werd haar grote droom en eerste kindje geboren, met als naam Noa Lone. Papa vond 1 dochter wel genoeg (Hij had intussen al drie grotere kinderen uit een vorige relatie). Op 17 juni 2005 trouwden ze. Noa was bruidsmeisje. Noa groeide al snel tot een vinnige peuter en mama's droom voor een tweede kindje stak weer de kop op. Voorzichtig vertelde ze dit aan dit aan papa en raar maar waar... deze keer was hij snel akkoord, maar dan liever snel na mekaar. In september 2005 volgde dus de tweede zwangerschap en opnieuw werd het een dochter. Deze keer met de naam Jutta Erin.


Onze doopmeter

Jutta en Noa hebben allebei dezelfde doopmeter: "meme Linda". Zij is de mama van mama.


Onze dooppeter(s)

Jutta's dooppeter is "pepe Pierre". Hij de papa van mama.

Noa's dooppeter is "peter Koen". Hij is mama's broer.


meme Linda, pepe Pierre en peter Koen

go back