VZW Kukua Pamoja

Bouwkamp Tanzania© Privacybeleid

Home.
Project 2014.
Project 2016.
Welkom    Karibu    Welcome
In samenwerking met
en

In oktober 2019 vertrekken we opnieuw naar Tanzania om er een derde bouwkamp te beleven. 18 leerlingen en 4 begeleiders zullen er ongeveer 4 weken het beste van zichzelf geven om er samen met de lokale bevolking een unieke ervaring van te maken en iets moois achter te laten in Tanzania.

 

Om dit allemaal financieel mogelijk te maken organiseren wij tal van acties. Dit jaar doen wij ook mee aan de Warmste Week van Studio Brussel.

Op 21 december gaan wij,  de 18 leerlingen en 4 begeleiders, te voet van het VTI Brugge naar Wachtebeke, goed voor 55 wandelkilometers. We nemen ook allemaal een steen met ons mee, we dragen ons steentje bij...

 

OOK JIJ kan je steentje bijdragen. HOE?

Geef ons elke km een duwtje in de rug door onze tocht te sponsoren. Uiteraard krijg je een eervolle vermelding met naam en/of firmanaam op onze FB-pagina https://www.facebook.com/KukuaPamojaVZW/ (logo’s kan je doorsturen via een privé bericht, wij plaatsen ze dan op de pagina).

 

Stortingen kunnen rechtstreeks gebeuren op ons rekeningnummer. Je mag ons ook cash geld geven, dat wij dan doorstorten op de rekening.

We hopen op 22 december een mooi bedrag te kunnen meenemen naar de Warmste week en zo ons project weer een stapje dichter te brengen.

 

REKENINGNUMMER: BE 80 6528 3247 2977

REKENING op naam van BOUWKAMP AFRIKA

MET VRIJE MEDEDELING :

Ons steentje +Voornaam+Naam of firmanaam

 

ALVAST HEEL HARTELIJK BEDANKT VOOR JULLIE ENTHOUSIASTE REACTIES, JULLIE STEUN EN INTERESSE IN

ONS PROJECT! IEDERE BIJDRAGE BRENGT ONS EEN STAPJE DICHTERBIJ!