Zaterdag 26 augustus in Ranst: prijskamp door trekpaard jeugd - zie affiche

Zondag 10 september in centrum Lennik: feestelijke optocht '25 jaar Prins'

Prins Lennik

Prins, de trots van Brabant, staat nu 25 jaar op het marktplein van Sint-Kwintens-Lennik. Voor die gelegenheid zullen meer dan 100 Brabantse trekpaarden er een hulde brengen.
Het monumentale bronzen paard werd op 6 september 1992 in aanwezigheid van meer dan 10.000 liefhebbers op zijn sokkel geplaatst. Het beeldhouwwerk, ontworpen door kunstenaar Koenraad Tinel, werd gezien als status van het Brabants trekpaard als beschermd monument.

Prins Lennik

Prins Lennik
Foto's Luc Bohez

Internationle prijskamp IJzendijke 16 juli 2017

Ijzendijke2017

Ijzendijke2017

Ijzendijke2017

Ijzendijke2017

Ijzendijke2017

Foto's Lieselot De Greeff


Deze website is een onafhankelijke informatiebron van en voor fokkers van het Brabants trekpaard, in het bijzonder van de provincie Vlaams-Brabant. Realisatie Lutgarde De Greeff. U kan me contacteren via e-mail  
De webmaster kan in geen enkel geval aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze website. Alle nieuws en bijdragen van derden worden aangeboden ter informatie, maar verbinden op geen enkele wijze de eigenaar en maker van deze website. Het auteursrecht van de artikels en de foto's op deze website hoort toe aan de auteur ervan en mogen nooit zonder diens toestemming overgenomen worden.