Menu
Home
Wat is gospel ?
Contact
Extra Info
Infodagen
Videos
Links
Kalender
Welkom!
Breath of Heaven is een vrij nieuw gospelkoor dat het koorgebeuren in Sint-Truiden en omstreken nieuw leven wil inblazen. We zijn nu net 1 jaar bezig en hebben al bewezen dat we een plaats verdienen in het moderne koorlandschap in Vlaanderen. Enekele highlights zijn onze optredens op Een bij Debbie en Nancy, ons optreden op de Foute Party in Gent met oa. Sandrine en Deckers en Ornelis en natuurlijk ons groot concert in mei 2008 waar we 1200 mensen mochten verwelkomen.

De kracht van ons koor ligt bij onze leden. Zowel onze band als de leden van het koor zetten telkens hun beste beentje voor. Wij maken van elk concert een concert dat je nooit zal vergeten. Swingende nummers waarbij je niet kan stilzitten, nummers die je raken tot in het diepste van je ziel, nummers die je doen nadenken over jezelf en je leven, kortom, een afwisselend concert dat al je emoties aanspreekt.

Wij brengen moderne Amerikaanse gospel in de stijl van Kirk Franklin, Martha Munizzi, Israel en New Breed, Richard Smallwood, ... Nummers die je misschien niet direct kent, maar waar je je onmiddelijk thuis bij voelt.

Zou je graag bij ons koor komen en deel uitmaken van deze hechte gemeenschap vrienden? Laat ons dan iets weten, en schrijf je in voor de infodagen.

Tot op de kennismaking!!!


Groeten,

Gert en Tom