Biscuit:goed voor 1 bakvorm van 18cm

IngrediŽnten:

  1. 10 eieren
  2. 250g suiker
  3. 300g bloem
  4. 5g bakpoeder

Bereiding:

Men neemt een grote pot grondig ontvet met een beetje citroen uitdrogen.
In de afwasbak laat je nu een ruime bodem warm water lopen. Daarin plaats je de pot met de eieren
en suiker en begin je die op te kloppen. Totdat die massa zo opgeklopt is dat die aan je vingers
zo wat puntvormig blijft kleven. Je haalt de mixer uit de pot en met een houten lepel onderroer
je de bloem die gemengd is met de bakpoeder. Dit onderroer je zeer zachtjes doen anders valt
dit mengsel in elkaar. Nu vul je met de massa, ¾ van een beboterde en met bloem bestoven vorm.
Afbakken op 200įC. voor een 20tal minuten. Zodra de biscuit afgebakken is. Van zijn bakvorm
ontdoen en laten afkoelen op een grill of op een droge doek