Eclair:ongeveer voor 10 eclairs

Ingrediėnten:

  1. 250g banketbakkersroom
  2. 250g soezenbeslag
  3. 100g fondant chocolade

Bereiding:

Eclair:
Je neemt een spuitzak met een ronde kop en je spuit dit deeg op een beboterde plaat met een lengte
van 10 cm een dikte van 2cm en een hoogte van 1cm dit bestrijk je dan met een opgeklopt ei en
dan ga je erover met een vork zodat de bovenkant 4 gelijke strepen vertoond dit bak je dan af
in een oven en dat op 190°C voor ongeveer 25 minuten. Haal ze uit de oven en koel ze af op een
grill. Zodra dat de eclairs afgekoeld zijn, Snij je die langs de zijkant met een schaar open.
Die vul je dan met de banketbakkersroom. Je warmt de chocolade op ą la bain-marie ( zie ganache)
met een lepel giet je wat van die warme chocolade over de bovenkant van de eclairs en strijk je
met een vinger eens over de chocolade zodat hij mooi gelijkgetrokken is. De zijkanten kun je ook
in hagelbeslag deppen. Dit doe je natuurlijk direct doen anders plakt de hagelbeslag niet aan
de eclair.