Webdesign

Hieronder vindt u een selectie uit de websites die we in het verleden gebouwd hebben. We hebben ook meerdere ASP en JSP-webapplicaties voor intern gebruik gebouwd, die we hier spijtig genoeg niet kunnen tonen.
Topaaz [v1.0]
Eenvoudige website met contactinformatie voor een winkel / groothandel in parels, stenen en zilver.
ConsulTEC [v3.0]
Een website voor een consultancy bureau gespecialiseerd in rapportages en interfaces tussen verschillende project-beheer systemen.
Internationale Handel [v1.0]
Op deze website presenteren de cursisten van 2006 van de postacademische en praktijkgerichte dagopleiding "Medewerker In De Internationale Handel" hun CV's.
(Muis over afbeelding : site vóór redesign) Adrianna [v1.0]
Een drietalige website voor een naaimachine winkel. Een vierdelige foto wisselt regelmatig één van de kleinere prenten om voor een andere. Zo onstaat er een mooi, maar rustig effect.
(Muis over afbeelding : site vóór redesign) Heritage Antiek [v1.0]
Een viertalige website voor een antiekwinkel. Een XML database bevat de objecten die er verkocht worden. De website opent met een willekeurig sfeerbeeld.
Tomtom GO [v1.0]
Een niet-officiŽle tweetalige website over het draagbare navigatiesysteem Tomtom GO. Er kunnen oa POI's met flitspaal posities gedownload worden.
DVD Database [v3.0]
Een web-applicatie om een DVD-verzameling bij te houden. Er kan gezocht worden op genre, acteur, regisseur, enz. Via één klik spreekt u onmiddelijk vijf zoekmachines aan op internet die meer informatie over een acteur of DVD binnen halen.
Game Boy Advance [v2.0]
Een web-applicatie om een spelletjes-verzameling bij te houden. Door middel van JavaScript en een XML database kan er gezocht worden op genre, jaar van uitgave, taal, enz.
De Negende Kunst [v2.0]
Een web-applicatie om een strip-verzameling bij te houden. De site wordt aangedreven door JavaScript en een XML database. Er kunnen grafieken met prijzen getoond worden, en het aankoopgedrag kan opgevolgd worden in een kalender.
Ploeg 5 [v3.0]
Ondertussen al de derde versie van Ploeg 5, een nostalgisch aandenken aan Philips Hasselt. De site heeft een Flash banner en twee XML databases waarvan één meer dan 300 foto's bevat.
Broux.biz [v5.0]
Ondertussen al de vijfde versie van deze site (Voorheen RaptorSystems.be).