Eindelijk, de website is nog eens aangepast

We hebben de koppen bij elkaar gestoken en plannen gesmeed, voor de 11de Classic Caféracer Meeting te Lochristi. Voor de 11de keer reeds, nee we houden u niet voor de gek. De Classic Caféracer Meeting Lochristi op zondag 9 juli 2006, the place to be voor de gelukkigen onder ons die een caféracer bezitten.

Het Thema dit jaar is BMW.
Dus opblinken en/of verbouwen die Beemers. De BMW kent de laatste tijd een heuse opgang als caféracer, dus hopelijk mogen wij deze speedy boxers in grote getale verwelkomen. Naar jaarlijkse gewoonte zal er een apart gedeelte voorzien zijn voor BMW’s only, met een showstand. Ben je in het bezit van een BMW Caféracer, rep je dan naar Lochristi, en misschien win jij wel de fel begeerde trofee, voor de mooiste, de luidste of de snelste BMW Caféracer. Ook alle andere merken zijn natuurlijk weer van harte welkom, en naar jaarlijkse gewoonte zullen hier ook drie prijswinnaars uitgekozen worden.

De "van ver komers" mogen al een dagje eerder afzakken naar Lochristi en kunnen kamperen mits meebrengen van een tentje. Graag even iets laten weten in verband met de beschikbare plaats, ontbijt, etc.. Het is de bedoeling om jullie een zo aangenaam mogelijk verblijf te kunnen aanbieden.

Voor de zondagskomers, iedereen welkom vanaf ongeveer 10.00 uur tot .....?!.

Mooi weer, daar zijn we nog voor aan het bidden, halelujah !!

Eten, drinken en een gezellige dag daar zorgen wij voor, ....need I say more ?

Tot de 9de juli !!!

	 
	 

WebDesign by Absurd & Madam

naar programma