Start | Contact
MTB fully MTB hardtail 29 MTB dames MTB E-lite Cyclocross
Sport Road Fitness E-bikes Woon-werkverkeer

 

Disclaimer

Carbonbikes besteedt veel zorg aan de creatie van deze website, maar garandeert echter niet de correctheid van de informatie. De gebruiker is zich er eveneens van bewust dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan van tevoren op de hoogte wordt gebracht. Daarom kan Carbonbikes niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Wanneer u Carbonbikes verwittigt van fouten of onvolledigheden, dan zullen wij zo snel mogelijk overgaan tot verbetering of aanvulling.

In het geval dat links tot stand worden gebracht met andere sites is Carbonbikes niet aansprakelijk voor de inhoud en het bestaan van deze andere sites. Carbonbikes kan niet aansprakelijk worden gesteld voor fouten in adressen van websites of domeinnamen of voor veranderde domeinnamen.

Onze website verzamelt geen persoonsgegevens tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt zoals bijvoorbeeld bij het invullen en versturen van een formulier, of het verzenden van een e-mail.

De iconen die gebruikt worden op deze website zijn afkomstig van www.graphics-vibe.com en worden gebruikt onder CC Attribution Share Alike licentie. Samenvattend houdt deze licentie het volgende in:
You are free:
- to Share — to copy, distribute and transmit the work
- to Remix — to adapt the work
- to make commercial use of the work

 

Disclaimer_