Een sfeervol vakantiehuis in de echte Ardennen

Ons ander huis:

La Ferme Oubliée

Ons ander huis: La Ferme Oubliée

Tussen de rivieren, de Lesse en de Semois, ligt Paliseul, een vredig en liefelijk dorp met prachtige bewegwijzerde wandelwegen, alom bekende mountainbikeroutes, uitgestrekte velden, heerlijke heuvels en dalen. Ons vakantiehuis bevindt zich te Fays-Les-Veneurs, een bosrijke deelgemeente van Paliseul. De nabij gelegen historische stad Bouillon en de bekende dorpjes Botassart, het boekendorp Redu, Rochehaut en het geklasseerde dorpje Frahan nodigen eveneens uit tot een bezoek.

Fays-Les-Veneurs
Casa Wynant
De Semois

Het comfortabele en ruime Ardense huis ligt in het centrum van het dorpje en omvat twee sfeervolle woningen met elk een eigen externe toegang en een eigen tuin met terras.

Le Jardin Sauvage (benedenwoning) : 4-6 volwassenen en 1 baby.

Les Trois Mousquetaires (bovenwoning) : 9 volwassenen en 1 baby.

(Bij verhuur van de ene woning blijft de andere vrij - tenzij men ze samen huurt.)

De twee woningen kunnen gecombineerd worden tot een verblijf voor 15 personen. In de woonkamer van Les Trois Mousquetaires kan men met z'n allen zitten en eten (15 personen). Tussen beide woningen bevindt er zich geluidsisolatie.

Draadloos internet is aanwezig.

Alle vertrekken zijn ruim en worden centraal verwarmd. Naast het huis bevindt er zich een garage voor mountainbikes en motors. Er is ruime parkeergelegenheid op het eigen terrein.

Het huis ligt vlakbij het vertrekpunt van wandeltochten en mountainbikeroutes. Er is een restaurantje vlakbij (open gedurende het weekend en de vakantieperiode), waar men tegen schappelijke prijzen zeer lekker kan gaan eten.

Een huisdier wordt na overleg toegestaan.