Een sfeervol vakantiehuis in de echte Ardennen

Ons ander huis:

La Ferme Oubliée

Ons ander huis: La Ferme Oubliée

In de provincie Luxemburg, tussen de rivieren Semois en Lesse ligt Paliseul, een rustig dorpje in het hart van het Ardense woud. Dit is een schitterend natuurgebied waar je prachtige wandelingen en fietstochten maakt. Ons vakantiehuis bevindt zich te Fays-Les-Veneurs, een bosrijke deelgemeente van Paliseul. Fays-Les-Veneurs ligt op een boogscheut van de historische stad Bouillon, Botassart met het Graf van de Reus, het boekendorp Redu, Rochehaut, het geklasseerde dorpje Frahan en het Euro Space Center te Transinne. De abdij van Orval en de grotten van Han liggen op een afstand van 38 km.

Fays-Les-Veneurs
Casa Wynant
De Semois

Het comfortabele en ruime Ardense huis ligt in het centrum van het dorpje en omvat twee onafhankelijke woningen met elk een eigen externe toegang en een eigen tuin met terras.

Le Jardin Sauvage (benedenwoning) : 4-6 volwassenen en 1 baby.

Les Trois Mousquetaires (bovenwoning) : 9 volwassenen.

(Bij verhuur van de ene woning blijft de andere vrij - tenzij men ze samen huurt.)

De twee woningen tezamen bieden plaats aan 15 personen. In de woonkamer van Les Trois Mousquetaires kan men met z'n allen zitten en eten (15 personen).

Draadloos internet is aanwezig.

Alle vertrekken zijn ruim en worden centraal verwarmd. Naast het huis bevindt er zich een garage voor mountainbikes en motors. Er is ruime parkeergelegenheid op het eigen terrein.

Het huis ligt vlakbij het vertrekpunt van wandeltochten en mountainbikeroutes. Er is een restaurantje vlakbij (open gedurende het weekend en de vakantieperiode), waar men tegen democratische prijzen lekker kan eten.

Een huisdier wordt na overleg toegestaan.