CCC Wintermeeting

 

  Zondag 14 december 2003

vanaf : 13.00 u.

 

     Foto's CCC Wintermeeting 2002  

 

Op zondag 14 december 2003 hebben wij onze CCC wintermeeting.  Deze gaat door aan Hangar 15 op de Scheldekaai (Cockerillkaai) te Antwerpen.  Dit is bekende locatie van American Power on Wheels en de CCC openingsmeeting/Swap meet.

Voor de locatie klik hier.  of klik op Miniatuurstad Antwerpen en dan op 'adres' in de menu links

 

De Wintermeeting is in principe bedoeld om de leden en sympathisanten van de Club  samen te brengen, met of zonder hun clubwagen.  Kom je als lid met je dagelijkse wagen, geen nood, er is voldoende parking op de Scheldekaai.

 

De Corvette’s, Camaro’s en Firebirds kunnen plaatsnemen binnenin de Hangar.

Het achterste beursgedeelte van Hangar 15 doet op zondag 14 december dienst als parkeerruimte voor onze wagens.   Let wel op;  vol is vol ! 

 

Leden of sympathisanten van de Club die met bv. een Van, pick-up of andere USA-car komen kunnen zich plaatsen om en rond Hangar 15.

 

De Wintermeeting is gecombineerd met een miniatuurauto beurs.  Verschillende verkoopstandjes van deze wagens op kleine schaal zullen in het middelste beursgedeelte van Hangar 15 hun waren te koop aanbieden. De bezoekers aan deze beurs zullen een kleine bijdrage hoeven te betalen aan de kassa, maar voor de CCC leden is dit gratis; BRENG DUS JULLIE LIDKAART MEE.  De mensen van Miniatuurstad Antwerpen kunnen onmogelijk alle leden kennen.

 

CCC leden worden zoals steeds op de Wintermeetings getrakteerd op een kerstgebak + koffie, een consumptie naar keuze en een glas warme Gluwijn.

 

De kleintjes zullen snoep aangeboden krijgen van de Kerstman (jaja.. de echte !)

 

Iedereen is van harte welkom op zondag 14 december aan Hangar 15 op de Antwerpse Scheldekaai.

 

Aanvang meeting : 13.00 u.

Wenst u meer info : Jan Cuypers  of  Peter Van Goethem

 

     Foto's CCC Wintermeeting 2002  

 

Zie ook www.american-excess.com