Keuken open ten laatste tot 14 u 00 's middags en 21 u 00 's avonds
*** Room met suplement
Dinsdag en woensdag rustdag behalve feestdagen / Mardi et mercredi jours de repos sauf jours ferriés
Van  17 - Mei - 2018 tot en met  02 - Juli - 2018
MENU (2 voorgerechten) 43,50 €
MENU (1 voorgerecht) 35,95 €
Paling in het groen De drie bereidingen met grijze garnalen Kalf hersentjes met tartaar saus Demoiselle der zeeën met twee sausjes (+ € 4,50) Asperges met mousseline saus of op z’n Vlaams Avocado sla met verse eendenlever pastei Gerookte verse Schotse zalm met aigrelette saus Gegratineerde scampi in champagne “Père Mouillard” Sorbet Victoria Zalm lapje met kruiden witte wijn saus Paling in het groen “Victorine”*** Rund tussenrib met bearnaise saus Zonnevis met zachte curry saus Eendenborst reepjes met peper room saus of zoetzure saus Gebraden baron van lam met kruiden, dauphinois en fijne boontjes Gegratineerde aardbeien met ijs Ijs naar keuze Het dessert bord Geflambeerde flensjes met Grand-Marnier