Keuken open ten laatste 14 u 00 's middags en 21 u 00 's avonds
*** Room met suplement
Dinsdag en woensdag rustdag behalve feestdagen / Mardi et mercredi jours de repos sauf jours ferriés
Van  01 - februari - 2018 tot en met  12- maart - 2018
MENU (2 voorgerechten) 43,50 €
MENU (1 voorgerecht) 35,95 €
Paling in het groen St.-Jakob vruchten met look boter Kaas kroketten en/of garnaal kroketten Avocado met verse eendenlever pastei Kreeftensoep geparfumeerd met armagnac Gerookte verse Schotse zalm met aigrelette saus Gegratineerde scampi’s in champagne “Père Mouillard” Sorbet Victoria Gevogelte krokant met kersen Paling in ’t groen “Victorine”*** Rundtussenrib met bearnaise saus Gepocheerde roggevleugel met een noisette boter Eendenborst reepjes met peper of Bigarrade saus Gebraden parelhoen op z’n “Brabançonne” (2ets) Gebakken forel zonder graten Meunière of met amandelen Het dessert bord Ijs naar keuze Geflambeerde flensjes met Grand-Marnier Crème Brûlée