Keuken open tot 14 u 00 's middags en 21 u 00 's avonds
*** Room met suplement
Dinsdag en woensdag rustdag behalve feestdagen / Mardi et mercredi jours de repos sauf jours ferriés
Van  02 - Augustus - 2018 tot en met  10 - September - 2018
MENU (2 voorgerechten) 43,50 €
Paling in het groen Parma ham met meloen Cocktail van scampi’s Koude kalfs hersentjes met tartaar saus De drie bereidingen met grijze garnalen Gerookte verse Schotse zalm met aigrelette saus Gegratineerde scampi’s in champagne “Père Mouillard” Carpaccio van rund met rucola sla Baby kreeft der zeeën met twee sausen (+ € 4,50) Sorbet Victoria Paling in ’t groen “Victorine” Rund tussenrib met bearnaise saus Ardeense forel zonder middengraat Meunière of met amandelen Bosduif borstfilet in honing azijn met amandelen Eendenborst reepjes in zoetzure saus en seizoen fruit of peper saus Gepocheerde roggevleugel met kleine uitjes en gesmolten boter Amerikaanse filet met frieten Het dessert bord Geflambeerde flensjes met Grand-Marnier Vers klein fruit
MENU (1 voorgerecht) 35,95 €