Keuken open tot 14 u 00 's middags en 21 u 00 's avonds
*** Room met suplement
Lundi soir , Mardi et Mercredi repos sauf jours ferriés
Van  06 - September - 2018 tot en met  15 - Oktober - 2018
MENU (2 voorgerechten) 44,50 €
MENU (1 voorgerecht) 36,95 €
Paling in het groen Koude kalf hersentjes met tartaar saus Verse eendenlever pastei met porto gelei Gambas met look of boter saus Kreeftensoep geparfumeerd met armagnac Gerookte verse Schotse zalm met aigrelette saus Het pannetje van mosselen met wijngaardslakkenboter Gegratineerde scampi’s in champagne “Père Mouillard” Sorbet Victoria Paling in ’t groen “Victorine”*** Rund tussenrib met bearnaise saus Groenlandse heilbot haasje met kleine spekjes en krokantjes Gestoofd wild eend met groene peper roomsaus (2ets) Ardeense forel zonder graten Meunière of met amandelen Eendenborst reepjes in zoetzure saus of peper room saus Het dessert bord Aardbeien Chocolade schuim Geflambeerde flensjes met Grand-Marnier