Van  15 - Maart - 2018 tot en met  16 - April - 2018
MENU (1 voorgerecht) 35,95 €
MENU (2 voorgerechten) 43,50 €
Keuken open ten laatste 14 u 00 's middags en 21 u 00 's avonds
*** Room met suplement
Dinsdag en woensdag rustdag behalve feestdagen / Mardi et mercredi jours de repos sauf jours ferriés
Soep “Victoria” Paling in het groen Verse eendenleverpastei met ajuin jam Gerookte eendenborst reepjes op een winter sla Gerookte verse Schotse zalm met aigrelette saus Het pannetje van mosselen met wijngaardslakkenboter Gegratineerde scampi’s in champagne “Père Mouillard” De drie bereidingen met grijze garnalen Sorbet Victoria Konijn met pruimen Paling in ’t groen “Victorine”*** Rund tussenrib met bearnaise saus Medaillons van zeeduivel op een bed van courgettes Eendenborst reepjes met peper of Bigarade saus Gegrilde zeebaars met een dragon saus Gebakken forel zonder graten ; “Meunière” of met amandelen Ijs naar keuze Crème Brûlée Het dessert bord Geflambeerde flensjes met Grand-Marnier