Van  18 - Oktober - 2018 tot en met  01 - Januari - 2019
MENU (1 voorgerecht) 36,95 €
MENU (2 voorgerechten) 44,50 €
Keuken open tot 14 u 00 's middags en 21 u 00 's avonds
*** Room met suplement
Lundi soir , Mardi et Mercredi repos sauf jours ferriés
Paling in het groen “Victorine” Het pannetje van wijngaardslakken met look boter Koude kalf hersentjes met tartaar saus Verse eendenlever pastei met porto gelei Kreeftensoep geparfumeerd met armagnac Gerookte verse Schotse zalm met aigrelette saus Gegratineerde scampi’s in champagne “Père Mouillard” Sorbet Victoria Paling in ’t groen “Victorine”*** Rundtussenrib met bearnaise saus Eendenborst reepjes met peper of Bigarade saus Gegrilde zalm met een bieslook botersaus Gebraden jong parelhoen op z’n “Brabançonne” (2ets) IJs naar keuze Warme omgekeerde Appeltaart Het dessert bord Geflambeerde flensjes met Grand-Marnier