Enkele jaren geleden heb ik een foto DVD gemaakt met een 400-tal foto's van mijn voorbije Malawi-reizen. Het grootste deel van de foto's zijn foto's van de mensen en belevenissen in Malawi. Een deel is ook voorbehouden voor de Malawi-cichliden zelf. De totale duurtijd van de DVD is ongeveer 27 min. De muziek die deze DVD begeleidt is meestal niet origineel, maar bij enkele fragmenten zoals de Mackenzie school en de Umodzi Island Singers van Likoma zijn het wel "field recordings" die ik maakte tijdens een van de bezoeken. De CD van dit koor van de St. Peters Kathedraal van Likoma is ook beschikbaar.

Van de Malawi-DVD zijn vier versies beschikbaar, een nederlandstalige, een franstalige, een duitstalige en een engelstalige.

Met deze DVD willen we onze favorieten in Chilumba ondersteunen. De prijs voor deze DVD bedraagt 17,50 voor binnenlandse bestellingen en 20,00 voor het buitenland. Voor elke DVD die wordt verkocht is er 10,00 voor het project Hulpfonds Chilumba.

Ook met de opbrengst van de CD van de Umodzi Island Singers willen we ook graag het Chilumba project helpen. De verkoopprijs van deze CD is 10 voor binnenlandse verzendingen en 12,50 voor het buitenland, waarvan 5 voor het Chilumba-project.
Wie zowel de DVD als de CD bestelt betaalt 25 (voor een Belgische zending) en 30 (voor het buitenland).

Gelieve te storten op rekening 731-0039995-06 van Hulpfonds Chilumba, p.a. Kievitlaan 23, B-2520 Ranst met vermelding : DVD-Malawi en de taal waarin U de DVD wil ontvangen en/of CD-Umodzi-Singers.
Bij betalingen uit het buitenland komen eventuele extra kosten voor uw rekening. Bij de meeste banken worden geen extra kosten in rekening gebracht voor buitenlandse overboekingen in euro's tussen euro-landen, mits u bij uw overboeking de IBAN code en BIC code van Hulpfonds Chilumba vermeldt.
IBAN: BE85 7310 0399 9506
BIC: KREDBEBB