Steeds op zoek naar de beste mengelingen bieden we koffie van vermaarde koffiebranders. Deze koffie’s laten zich opmerken door een eigen aroma, smaakpatroon en exclusieve branding.

We bieden u ook een selectie van ruim veertig losse thee’s. Daarnaast het volledige assortiment thee’s van Harney & Sons en de Zuid-Afrikaanse Rooibos mengelingen van Sonigdal. Naast een lekkere thee of een heerlijke espresso kunt tuook genieten van lekkere Italiaanse wijnen, cocktails of verschillende lekkere chocolademelk smaken.

Dit klinkt uiteraard allemaal wel mooi, maar komt u zich liever zelf overtuigen van de kwaliteit die we U bieden. In onze zaak is plaats om dit alles te proeven, gezellig samen met uw kinderen, vrienden of zakenrelatie.Tijdens de zomer of aangename winterdagen is er een aangenaam terras met uitzicht op de wondermooie en rustige Leopold I Esplanade terwijl uw kinderen spelend in het kabbelende water zich verfrissen bij een lekkere frisdrank. Wij doen steeds ons uiterste best om van uw verblijf in De Panne een geslaagd moment te maken.

Tot binnenkort !

Linda & Guido

winkelfoto
© 2011 Coffeeline - BE 0893 945 367