Witte Thee ; Zacht, zoet en vers, zoals de onaangeroerde en onbeschadigde bergen waar zij in de schone berglucht worden geplukt en gedroogd. De Witte Thee bij coffeeline heeft een bijna etherisch aroma. Deze witte thee geplukt bij ochtend dauw, is een lichte heldere infusie met een uiterst laag cafeïne gehalte.

Groene Thee ; Groene thee is bekend om zijn gezondheid-bevorderende en levens verlengende eigenschappen. De keuze die Coffeeline voor u gemaakt heeft is variërend van zachte tot zeer pittige smaken van de beste kwaliteit. Omdat groene thee niet wordt gefermenteerd (gistingsproces), blijven alle natuurlijke stoffen behouden. Dit heeft tot gevolg dat de groene thee nog vol zit met waardevolle stoffen.

Zwarte Thee ; Zwarte thee, de meest populaire soort thee in Europa, biedt een stevige smaak en heeft een diep rode kleur die het gevolg is van een uitgebreid fermentatieproces. Bij het maken van zwarte thee worden de theeblaadjes lang blootgesteld (rotten)aan de lucht tot ze volledig droog zijn. Wij van Coffeeline bieden U een grote keuze zwarte thee

Download hier onze catalogus - Nederlands

Download hier onze catalogus - Nederlands
© 2011 Coffeeline - BE 0893 945 367