GROEPSLESSEN

Zumba : Al is de rage voorbij, toch blijft zumba één van de meest leuke manieren om vet te verbranden en conditie op te bouwen. Alleen al om die reden zal deze discipline nog lang blijven bestaan. Tijdens een zumba les beweeg je op vrolijke, al dan niet Zuid-Amerikaanse, melodietjes. Draaien met de heupen, schudden met de schouders, mambo’s, cha-cha-cha’s en vooral héél veel plezier !!

BBB/cardio en BBB/fatburning : B(orst) – (B)uik – (B)illen workout. Ideale les om de probleemzones aan te pakken. Je doet een flinke cardio workout, maar wel makkelijk te volgen, en je combineert dit met oefeningen voor borst-buik-billen en benen. Beide lessen hebben eigenlijk hetzelfde doel en effect, alleen is de opbouw èn de instructor anders.

H.I.T.T. : High Intensity Interval Training : voor zowel dames als heren !
Deze training duurt 30 à 35 minuten en verhoogt je metabolisme, stimuleert je vetverbranding en het vergroot de explosieve kracht.
H.I.I.T is tot 50% effectiever in vetverbranding dan een lage intensiteit training.

Pump : Bij een PUMP-les worden alle spieren aangesproken met behulp van gewichten.  Je hoeft voor de PUMP geen sterk ritmegevoel te hebben.  Ga je voor een goede houding, veel spieruithoudingsvermogen en een strak lijf ?  Dan is deze les het proberen waard ! 

Fit Beat : Intensieve les, met invloeden uit tal van andere lessen. Een ideale mix met voor elk wat wils op een aantal stevige beats. Elke week ligt de nadruk op een andere spiergroep, al worden elke les alle andere spiergroepen ook flink aan het werk gezet.

Piloxing : Piloxing is een Fitnesstrend die is overgewaaid uit Hollywood. Het is een mix van Pilates voor de flexibiliteit en spierbouw, boksen voor de snelheid en behendigheid en tot slot zit er ook nog een beetje dans in voor extra fun!

Ladies dance : Een dansles voor onze dames. Met invloeden uit verschillende dansstijlen. Een zekere behendigheid in dans en enig gevoel voor ritme moet je wel hebben, maar voor de rest is het pure fun!

G-dans : Dansen en bewegen moet kunnen voor iedereen. Dus ook voor mensen met een beperking. G-dans is dus een dansles speciaal voor hen, gegeven door een gediplomeerde instructrice.