WHO THE F*CK

Cowbel Records is ontstaan wegens een schoolopdracht vor het vak 'Project' aan Arteveldehogeschool, Mediacampus Mariakerke. Het was de bedoeling dat we een eigen fictief bedrijf uit de grond stampten, waarbij de nadruk lag op gebruiksvriendelijkheid, en CSS3. Mede door de sociale ondersteuning (en dan denken we aan ons grote succes op Facebook, Twitter, ...) waren we zeer gemotiveerd om dit project tot een goed einde te brengen. We zouden alle mensen die (on)rechtstreeks hebben meegeholpen willen bedanken, zoals de vrijwilligigers op onze affiches, ons supermodern beestje Joël de koe, en Elyshia Mavambu voor haar reflexcamera.

WHAT THE F*CK

Cowbel Records is een recent kwaliteitsplatenlabel enkel en alleen voor Belgische artiesten. De naam Cowbel is afgeleid van het muziekinstrument “een cowbel”, een druminstrument. ‘Bel’ staat voor het feit dat alleen Belgische artiesten kans maken om in ons label opgenomen te worden. Wij leveren logistieke, financiële en morele ondersteuning aan Belgische bands.

SOCIAL SH*T

JESSE MOGENSEN

Ik ben Jesse Mogensen, een student Grafische en Digitale Media in Artevelde Hogeschool. Ik kom uit Oost-Vlaanderen, Merelbeke. (21jaar)

LAWRENCE MESSELIER

Ik ben Lawrence Messelier, een student Grafische en Digitale Media in Artevelde Hogeschool. Ik kom uit West-Vlaanderen, Brugge. (19jaar)