Sinds enkele maanden heeft "De Kastaar" ook een eigen 
boekje, namelijk "Het Kastarreke". Hierin kan men de laatste 
toogmoppen, grappige opmerkingen en andere terugvinden.

Hieronder enkele grollen en grappen uit de vorige editie 
(wanneer de volgende editie uit is, zul je hier als eerste 
de nieuwe moppen en grappige gebeurtenissen in terugvinden).

Wanneer je zelf een artikel wilt schrijven of nog een leuke mop 
of grap weet kun je dit ons NATUURLIJK mailen.

DIEREN-MOPPEN

2 Vrienden tegen elkaar: 
"Ik ga een geit kopen" 
" Een geit kopen? Waar moet je dat beest dan laten, 
je woont op een flat !" 
"Nou in de zomer dan zet ik dat beest op het balkon." 
"En in de winter dan ?" 
"Dan laat ik hem gewoon binnen" 
"En die stank dan ?" 
"Oh, daar moet de geit maar aan wennen !"

Er lopen 2 (Engelse) koeien in een weiland. Zegt de ene koe tegen de andere: "Nou ben ik even blij dat ik de gekke koeien ziekte niet kan krijgen." Zegt de andere: "Waarom dan niet ?" "Ik ben een kip !"

Zitten 2 koeien in de dakgoot, zegt de ene tegen de andere: "Tjilp"

Er zitten 2 Italiaanse maffiakippen op een stok. Zegt de een tegen de andere: "TOK". Zegt de andere: "Are you tokking to me ? Don't tok to me like that"

Diep in een groot bos begint een klein schildpadje in een boom te klimmen en na uren bereikt het diertje de top. Vervolgens stort hij zich, hevig met zijn voorpootjes wiekend, naar beneden. Nadat hij van de landing bekomen is begint hij weer aan de lange klim naar boven. Halverwege de boom zitten 2 vogels belangstellend toe te kijken. Tsjilot de ene tegen de andere: "Lieverd, ik geloof dat het tijd wordt om hem te vertellen dat hij geadopteerd is !"

De bel gaat en binnen zit een papagaai die zegt: "Wie is daar?" Buiten: "De melkboer !" De papagaai weer: "Wie is daar ?" Buiten: "De melkboer !" De papagaai weer: "Wie is daar ?" Buiten: "De melkboer !" De melkboer begint te kreunen, krijgt een hartaanval en stort zo dood neer voor de deur. De eigenaar komt de trap af, doet de deur open en zegt: "Wie ligt daar in's hemelsnaam ?" Zegt de Papagaai: "De melkboer"

Er staan 2 schapen in de wei, zegt dat ene schaap tegen de andere: "Koud hé ?" Zegt dat andere schaap: "Hou je bek, schapen kunnen niet praten"