Verkoop

Wie?

We verkopen elke zaterdag zolang de voorraad strekt. Je moet wel bestellen ten laatste op de donderdag ervoor via ericsgambas@gmail.com

Deze gamba's zijn uniek omdat ze geboren zijn op de kwekerij zelf, en dus niet van ingevoerde larven komen.

We verkopen ook gambabier, ideaal om samen met de gamba's te degusteren.


Wanneer?

Elke zaterdag tussen 11 en 12 uur zijn we open voor verkoop aan publiek.


Waar?

De gamba's zijn enkel te verkrijgen aan de kwekerij zelf:
Heirbaan 56, 1740 Ternat

Soms staan we op de boerenmarkt in Dilbeek. De volgende data zijn:

Zaterdag 9 Januari

Zaterdag 6 Februari

Zaterdag 6 Maart


Kijk regelmatig op de facebookpagina voor nieuws.

Je kan zelf een gesloten plastic pot meebrengen, of anders kan je een herbruikbare Gambapot aankopen voor amper 1 Euro.


We verkopen slechts 1 grootte:
Gamba's (16-30g, ongeveer 50 stuks/kg) aan 40 Euro/kg
Je kan zelf kiezen of je per gewicht of per stuk wil kopen
De gamba's zijn vers, dus kan je ze nog invriezen, maar uiteraard is dit spijtig als je ze evengoed vers kan eten. Als je de gamba's invriest, moet je ze ontdooien in ijskoud water, zodat ze nooit warm worden tijdens ontdooien. Dit is de enige manier om de kwaliteit te houden.
De gamba's kunnen 3-4 dagen bewaard worden in een frigo (koudste plaats) en in een gesloten pot.
Je kan cash betalen of met bancontact.