STOPSELKWIS - DENDERHOUTEM

 


Inhoud


Wat?

De Stopselkwis is een jaarlijks tornooi, verspreid over twee zaterdagen. Eerste zaterdag is de schiftingsronde waarbij de teams uitmaken wie naar de finale of kleine finale wordt doorverwezen.

De stopselkwis is een tornooi voor de "betere" niet professionele kwisser. Vrienden, verenigingen, werk collega's, etc.. met een minimum van vier leden zijn van harte welkom.

Rubrieken:

wetenschappen en techniek
aardrijkskunde en toerisme
beeldende kunst en architectuur
streekkennis
muziek
literatuur en taal
sport
geschiedenis
VARIA (fauna en flora, droedels, brouwerijen, media, "sex", etc..)
TOP

Wie?

Een vaste kern van 8 vrijwilligers uit Denderhoutem en omgeving..

TOP

Laatste nieuws

De tiende STOPSELKWIS in ondertussen een feit. Spannender konden we het in onze julileumeditie niet dromen met slechts een puntje verschil tussen de eerste drie plaatsen. Alvast een dikke proficiat voor de "Toneelbond". Zij hebben het op de valreep gehaald van "Brothers in Law" en "Gomaar". 

De uitslagen van de tiende STOPSELKWIS vind je hier: historiek 2007.

Langs deze weg vragen wij aan alle ploegen die in 2007 geen uitnodiging via mail gekregen hebben alsnog een mailadres kenbaar te maken zodat jullie langs deze weg op de hoogte gehouden worden van de volgende STOPSELKWIS. Klik hier om uw mailadres door te sturen.

TOP


Gezocht

Indien je digitale foto's bezit, en je bent bereid deze beschikbaar te stellen voor onze site, gelieve contact op te nemen met onze sitemaster. Alvast bedankt voor je spontane medewerking.

TOP