Winterschilder in BelgiŽ ?

In Nederland kende de winterschilder al jaren succes door het aanbieden van kortingen en premies .    

   Bijvoorbeeld 25 euro per dag per man bij binnenschilderwerken (meer dan 3 dagen) in de wintermaanden 

In BelgiŽ bestaat dit systeem van subsidie of premieregeling niet maar het belet u natuurlijk niet om bij ons in de winter een gunstige prijsopgave voor binnenschilderwerk aan te vragen en deze te vergelijken met offertes waar u van denkt dat dit voordeliger zou zijn door zo'n premie...

Neem gerust contact op met schildersbedrijf Willemsen uit Wuustwezel* en vraag om een offerte - winteraanbieding voor (winter)-binnenschilderwerk van november tot maart.

Binnenwerk=Winterwerk                   

 

Tot van de winter  !

  Gunstige voorwaarden en eventuele korting op binnenschilderwerk in de winter op voorwaarde dat het schilderwerk in de wintertijd d.w.z. de maanden november december januari februari en maart mag worden uitgevoerd en dat de winterschilderwerken met premie in overleg gebeuren en de schilderwerken minstens een volle dag in beslag nemen. Over winterkorting winterpremie kortingen en percentages voor binnenschilderwerken is geen discussie mogelijk, de prijsopgave bevat reeds alle voordelen die we kunnen bieden en de offerte blijft geldig als overeengekomen binnen redelijke termijn.

Wuustwezel*  Top 100  

 

 

 

Wuustwezel Gooreind Loenhout Braken Sterbos Brecht Maria ter Heide Kalmthout Achterbroek Overbroek Brasschaat Schilde Schoten Ekeren Kapellen bos Zundert Breda Princenhage Ulvenhout Rijsbergen Effen Wernhout Sint Job in het Goor Meer Meerle Meersel Dreef Galder Strijbeek Hoogstraten Nieuwmoer Essen Horendonk Gravenwezel Stabroek Rijkevorsel Antwerpen Merksem Hoevenen St Alles wat hier wordt aangeboden: Premieregeling Onderhoudsbinnenschilderwerk wintersubsidie of welke subsidie of premie dan ook die door overheid of bedrijfschap wordt aangeboden staat los van onze aanbiedingen in www.winterschilder.be .