CODEERMACHINES EN CRYPTOGRAFIE
Downloads
Home


Op deze website kunt u Windows™ software simulaties van codeermachines en andere crypto tools downloaden op de desbetreffende webpagina's. Alle software is door mij geschreven en beschikbaar als freeware voor persoonlijke en educatieve doeleinden. Geen trial-versies, geen shareware of registratie, enkel echt gratis software! Ik heb geen commerciŽle doeleinden en adverteer niets. Het enige dat ik adverteer is cryptografie en haar geschiedenis.

Gelieve deze programma's enkel te downloaden van mijn officiŽle website en het Readme.txt bestand en installatieinstructies aandachtig te lezen. Denk er aan dat de originele en meest recente versies enkel beschikbaar zijn via mijn website. De broncode van sommige van deze programma's is vrij beschikbaar op het internet en het is dus mogelijk dat u elders namaak tegen komt die gewijzigde of schadelijke code kan bevatten.

Downloads op deze website

Bezoek F-SecureDeze website bevat geen spyware, adware of malware en wordt regelmatig gecontroleerd met anti-virus software om ook vrij te blijven van schadelijke software. Niettegenstaande moedig ik alle bezoekers aan om downloads op deze en andere websites steeds to controleren met hun anti-virus software. Voorzichtigheid is een goede gewoonte!
© Copyright 2004 - 2017 Dirk Rijmenants

Home