Wereldmuziek-festival LOCO-LOCO
Tropische percussie !
De Loco-Loco editie 2008, belooft weer een tropisch evenement te worden ! Reeds 6 muziekgroepen hebben op uitnodiging van het Loco-Loco-team, zich gemeld om op te treden voor een betere wereld !! Niet zomaar 6 muziekgroepen, maar groepen met vrolijke, enthousiaste muzikanten die er graag bij zijn om ambiance te maken en tevens met plezier meewerken aan belangrijke projecten die armoede en oneerlijke handel willen aanpakken.
Deze 6 muziekgroepen zullen dit jaar dus samen proberen om van het Heldenplein een nieuw werelddeel te maken. Een stuk grond op de aardbol vol tropische en dansbare ritmes waarop maar weinigen kunnen stilstaan. Een smeltkroes van wereldlijke klanken, voornamelijk gebracht door enkele slagwerkgroepen op werelddrums ! Loco-Loco 2008 is per toeval weer grotendeels een percussiefestival geworden, maar dit jaar hebben we nog meer variatie kunnen bieden met het toffe vrouwenkoor My Groovy Sisters, de pop-rockgroep Arrow and the Flagpole en de sweet reggae van JahSons Vibration!
The Big Bang begon volgens slagwerkliefhebbers met een drum en al wie zondag 20 juli naar het Heldenplein in Heist ( BelgiŽ ) GRATIS komt meegenieten, wordt hiervan wellicht ook overtuigd !
De toegang tot dit afro-samba evenement is volledig GRATIS ! Dus nu enkel nog het gepaste vervoermiddel vinden en je goed humeur meebrengen !
Lees hier alvast wat je als bezoeker te wachten staat !