Logan

Speler: Eric
Spel: Streetmare
Spelleider: David
Thomas
Gezellen:
Dino  (Dirk)
Doc Nomad  (Raf)
Donk  (David)
Harry  (Thomas)
Russki  (Wim)
Achtergrond
Anecdotes[
Top] [Achtergrond] [Anecdotes]

Achtergrond en Geschiedenis

Logan is een ingenieur die onderzoekend werk deed voor een corporatie. He was gespecializeerd in laser technologie, en deed zijn onderzoek in het gebied van wapentoepassingen voor zijn corporatie. In het geheim. Want door een verdrag tussen de corporaties waren energiewapens verboden op New World.

En op een dag werd hij gewist. Hij kon niet meer in het corporatie laboratorium binnen. Hij stond zelfs niet op de werknemerslijst. Wanneer hij vroeg naar het hoofd van het geheime lab, werd er wat weg en weer gefluisterd, werden wat telefoontjes gepleegd, en hij kreeg een vriendelijke uitnodiging om deze aardige mannen daar te volgen. Wanneer hij de gewapende veiligheidsmensen zag binnenkomen wist hij dat er iets ernstigs scheef zat, en hij vluchtte. Hij vond z'n auto niet op z'n parkeerplaats, er stond iemand anders geparkeerd. He ging naar huis om het één en ander op te pikken voordat hij onderdook, maar ontdekte dat het bewoond werd door een andere werknemer van de corporatie. Z'n bankrekening leek ook al niet te bestaan. Dus moest hij onderduiken zoals het was.

Hij dook onder in Downtown, waar iedereen die moet vluchten voor de corporaties onderduikt. Nog steeds denkend dat hij iets verkeerd had gedaan tegen zijn corporatie (of iemand hem voor iets probeerde te doen opdraaien) en dat zijn dit hem hadden gealpt, ontmoeten hij andere mensen die ook gewist waren, en realiseerde zich dat het iets groters moest zijn. Hij vergezelde hen in hun zoektocht naar antwoorden.


[Top] [Achtergrond] [Anecdotes]

Anecdotes

I. Op één van onze allereerste klussen werden we gehuurd om in een soort bunker binnen te breken, iets te stelen, en het terug te brengen. Wat we niet wisten is dat we eigenlijk waren ingehuurd om de aandacht te trekken zodat het echte team ongemerkt z'n slag kon slaan. We werden gebruikt.

En natuurlijk liep dat slecht af. Op een moment, toen we al doorhadden dat we waren bedrogen, probeerden we te ontsnappen. We hadden een heel team zwaar bewapend veiligheidspersoneel op onze hielen, en toen we ergens een hoek omsloegen, zagen we aan het eind van een lange gang achter die hoek een man in een electrisch aangedreven volledige gevechtsuitrusting, met een minigun gemonteerd op een draagarm (een minigun is een zwaar machinegeweer dat normaal op voertuigen wordt gemonteerd). Hij schoot, en een regen van kogels ramde in de muur achter ons terwijl we terug achter de hoek doken. We zaten hopeloos in de val. De man vond het toen prettig om ons nog wat te pesten.

We ontsnapten levend dankzij Logan. En van dan af aan hadden we een ernstige hekel aan Benjamin Sludge, de misdaadbaron die ons had ingezet om te sterven, en hij zal het geweten hebben. Maar dat is weer een ander verhaal.[Top] [Achtergrond] [Anecdotes]

v5.00 © 2002-2005 by David Boucherie (david.boucherie@telenet.be)