Harry Caleb

Speler: Thomas
Spel: Streetmare
Spelleider: David
Thomas
Gezellen:
Dino  (Dirk)
Doc Nomad  (Raf)
Donk  (David)
Logan  (Eric)
Russki  (Wim)
Achtergrond[
Top] [Achtergrond]

Achtergrond en Geschiedenis

Harry is niet altijd Harry geweest. Hij was ooit iemand anders. Maar die iemand anders had zoveel problemen dat hij wel moest verdwijnen, permanent, zodat Harry Harry kon worden. Alleen Donk (me) kent de waarheid over Harry, want hij is degene die de vorige identiteit liet verdwijnen. De reden dat Donk nog steeds leeft met deze kennis is dat - zo verkiest Donk te denken - dat Harry hem vertrouwt (hoewel dit onwaarschijnlijk lijkt, daar Harry niet echt mensen vertrouwt).

Harry was er nooit de man naar om zijn handen vuil te maken. Niet direct. Hij verkiest het dat andere mensen hun handen vuil maken voor hem. Terwijl zijn vrienden het meer opvallende werk opknapten, gaande van moord tot computerkraken, werkte hij subtieler, en gebruikte zijn vrienden en connecties om machtsvacuums te creëren die hij dan kon invullen. Op de lange duur waren er twee misdaadsyndicaten in Downtown. De oude gevestigde, geleid door ene Benjamin Sludge, die zijn Imperium beetje bij beetje had zien slinken, en de nieuwe, geleid door Harry Caleb. Er kwam onvermijdelijk een bende-oorlog van. Harry was er klaar voor. Hij had het gepland van in het allervroegste begin. Hij won.

Nu is Harry de heerser van Downtown. Zijn hoofdkwartier is boven een oude bar genaamd "Joe's Bar," het stamcafé van de groep al sinds ze voor het eerst in Downtown aankwamen en niemand waren. Nu is het Harry's eigendom. Net zoals zowat alles wat geld opbrengt in Downtown.


[Top] [Achtergrond]

v5.00 © 2002-2005 by David Boucherie (david.boucherie@telenet.be)