Donk (Justin Thyme)

Speler: David
Spel: Streetmare
Spelleider: David
Thomas
Gezellen:
Dino  (Dirk)
Doc Nomad  (Raf)
Harry  (Thomas)
Logan  (Eric)
Russki  (Wim)
Achtergrond[
Top] [Achtergrond]

Achtergrond en Geschiedenis

Donk was een riooltechnicus. Hij werkte in het enorm uitgebreide rioolsysteem van New City, hoofdstad van New World, en rekende af met bio-gevaren van allerlei aard, van vergif tot gemuteerde alligators. Van alles.

Tot hij op een dag werd gewist. Wanneer hij thuis kwam leefde iemand anders in zijn huis, schijnbaar al voor jaren, of zo beweerden ze. De buren beweerden hem niet te kennen. Hij kon zijn loon niet uitbetaald krijgen want zijn werkgever had geen gegevens over hem. Zijn bankrekening leek niet te bestaan. Er was geen spoor meer van hem te vinden.

Dus kwam hij in Downtown terecht, de wijk van menselijk afval, waar hij letterlijk moest vechten om te overleven. Daar ontmoette hij andere mensen die dezelfde vreemde ervaring hadden gehad, en ze vormden een groep, op zoek naar antwoorden en onderweg (vuile) werkjes opknappend om te kunnen overleven.

Intussen is Donk gevreesd en gerespecteerd in Downtown en is er bekend als de snelste schutter die er is. Hij is tamelijk onvoorspelbaar, en hij kan je net zo goed een dikke bundel geld geven als je neerschieten, afhankelijk van z'n stemming. Daar hij nu rijk is moet hij niet meer elk klusje aannemen, maar werkt hij nog exclusief voor zijn goede vriend en Downtown misdaadbaron Harry Caleb (Thomas). Zijn favoriete partner op een moeilijke klus is zijn andere goede vriend Russki (Wim), die ook gevreesd en gerespecteerd is, hoewel bij hem het accent zwaar op gevreesd ligt.


[Top] [Achtergrond]

v5.00 © 2002-2005 by David Boucherie (david.boucherie@telenet.be)