Frank Arzath

Speler: David
Spel: Alternity
Spelleider: --
Gezellen:
Achtergrond[
Top] [Achtergrond]

Achtergrond en Geschiedenis

Franks ouders waren fraal ambassadeurs voor de mensheid. In een poging om de culturele verschillen te overbruggen, gaven ze hun enige zoon een menselijke naam - Frank - en zonden hem naar een mensenschool. Frank groeide op tussen mensen. Natuurlijk werd hij nooit echt geaccepteerd. Met zijn grijze huid, kale hoofd, en grote zwarte ogen, was hij veel te buitenaards.

De mensheid had een dubbel effect op Frank. Omdat hij zo geïsoleerd was, ging hij helden uit de fraal mythology gaan idealizeren, en hij streeft er nu naar om de grootste Mind Knight ooit te worden. Aan de andere kant is hij erg gefascineerd door de mensheid, voornamelijk dan door hun rijke variëteit aan emoties. Fraal hebben ook emoties, maar niet veel, erg primair, en nooit heel sterk. Dus, terwijl hij enerzijds een fraal ideaal wenst te bereiken, probeert hij anderzijds de mensen en hun emoties te begrijpen.

Frank gaat altijd gekleed in mensenkledij, wat hem een vreemd voorkomen geeft, en maakt veel sociale blunders omdat hij weeral eens een menselijke emotie verkeerd interpreteert. Zijn companen zien hem als wat komisch, maar zijn psionische krachten zijn erg sterk en hij wordt voortdurend onderschat.


[Top] [Achtergrond]

v5.00 © 2002-2005 by David Boucherie (david.boucherie@telenet.be)