Igor Gimley

Speler: David
Spel: Call of Cthulhu
Spelleider: Thomas
Gezellen:
Arthur Fluffenberg  (Hans)
Achtergrond[
Top] [Achtergrond]

Achtergrond en Geschiedenis

Igor is een afzichtelijk wezen dat er enkel menselijk uitziet vanaf een erg grote afstand. Hij heeft een gebochelde genetische dwerg met lange, aapachtige armen. Zijn gezicht is verwrongen wat ervoor zorgt dat hij de hele tijd loopt te kwijlen. Hij jaagt ieder die hij ontmoet de stuipen op het lijf.

Zijn moeder was een patiënte in het Arkham krankzinnigengesticht, en wellicht de enige persoon in de wereld die voorbij Igors lelijkheid kon kijken. Misschien is het inderdaad nodig om ongeneeslijk krankzinnig te zijn om de innerlijke Igor te kunnen appreciëren.

Het afgrijzen van anderen aanvoelend, verdween Igor min of meer. Hij leefde nog steeds in het gesticht, maar hij zwierf door de kelders en kruipruimtes tussen de muren. Hij werd niet het Spook van de Opera, maar het Monster van het Gesticht. Het duurde niet lang voordat hij meer een legende werd dan een echt persoon.

Nadat zijn moeder stierf verliet hij het gesticht om de wereld te zien. Zijn voornaamste vaardigheid is ongezien te blijven, om rond te sluipen, en dat komt hem goed van pas. Hij nam ook het jachtgeweer van de opzichter mee om ratten te jagen. Zelfs Igor moet eten.


[Top] [Achtergrond]

v5.00 © 2002-2005 by David Boucherie (david.boucherie@telenet.be)