Alejandro Dorrados (†)

Speler: Eric
Spel: 7th Sea
Spelleider: David
Thomas
Gezellen:
De Sint  (Thomas)
Dominic  (Eric)
Don Xavier  (Wim)
Lucinda  (Dirk)
Ludovic d'Arcy  (David)
Padre Torva  (Hans)
Tom Griffith  (Raf)
Wolfgang Brandt  (Michaël)
Achtergrond
Anecdotes
Citaten[
Top] [Achtergrond] [Anecdotes] [Citaten]

Achtergrond en Geschiedenis

Alejandro is de persoonlijke bediende van don Xavier en is een extreem, zelfs fananatiek, loyaal Castilliaan. Zijn meester volgend doorheen de hele wereld, verzamelt hij voortdurend informatie om de Castilliaanse zaak te bevorderen, soms met groot persoonlijk risico. Of zelfs groot risico voor de hele groep.

Gestorven...

De vrouw van de Sint (Thomas) was van plan zichzelf op te offeren om een Syrneth machine tegen te houden die op het punt stond het land Vodacce en een deel van Castille te vernietigen. Ze gebruikte haar lotbeïnvloedende magie om de Sint te verhinderen haar tegen te houden (zeer tot zijn frustratie). Maar ze lette daarbij niet op Alejandro, die op heroïsche wijze haar plaats innam in de machine en z'n leven gaf om de vernietiging te voorkomen en de vrouw van zijn vriend te redden.

Alejandro's lichaam werd totaal vernietigd zonder een spoor na te laten. Hij is dus verondersteld dood. Natuurlijk weet je maar nooit met Syrneth technologie... (wordt vervolgd?)

 [Top] [Achtergrond] [Anecdotes] [Citaten]

Anecdotes

I. Het was wat laat geworden, en Eric werd heel erg moe en besloot om de boel wat aan te porren. Hij porde zo hard dat Lucinda (Dirk), die kapitein was aan boord van het schip waar ze op zaten, besliste om Alejandro (Eric) te laten kielhalen. Ze had geen keus als ze haar authoriteit bij de piratenbemanning wou behouden, want Alejandro bleef maar haar bevelen negeren.

II. Eric is erg analytisch. Waar wij allemaal piraten en musketiers zien, ziet hij statistische waarschijnlijkheden. Op een nacht was hij (weer eens) theorie├źn aan het ophangen over hoe in dit spel praktisch alle vaardigheden ("skills" en "knacks" zoals ze in 7th Sea heten) waardeloos zijn omdat het de "traits" zijn die de sterkte van een personage bepalen.

Thomas is het totale tegendeel. Voor hem zijn regels totaal irrelevant en is het verhaal al wat telt.

Toen was er een gevecht aan boord van een schip.[Top] [Achtergrond] [Anecdotes] [Citaten]

Citaten

I. "Er is maar een 7.3345% kans dat deze rol zal lukken. Ik ga daar geen "Drama Die" aan verspillen."
Eric drukte een (zelfgemaakte) Excel sheet af met een enorm aantal dobbelsteenworp combinaties. Ik laat niet toe dat hij die tijdens het spel gebruikt, maar hij spiekt de hele tijd...[Top] [Achtergrond] [Anecdotes] [Citaten]

v5.00 © 2002-2005 by David Boucherie (david.boucherie@telenet.be)