Itty

Speler: David
Spel: Star Wars
Spelleider: Eric
Gezellen:
Stan Duo  (Thomas)
Achtergrond
Anecdotes
Citaten[
Top] [Achtergrond] [Anecdotes] [Citaten]

Achtergrond en Geschiedenis

Itty is een buitenaards student van de Force. Een Jedi is wat hij wil worden. Hij is zelfs redelijk goed in he gebruik van de Force, maar door zijn buitenaards natuur volgt hij niet altijd dezelfde logica als de rest van de groep.

Dit alles resulteerde in - tijdens het laatste spel - een grote discussie tussen de groepsleden onderling wie het voorrecht krijgt om de knop van de luchtsluis in te drukken waarin ze Itty opsloten om hem zo de ruimte in te blazen.

(Itty lijkt heel erg op E.T., en zijn wijsvinger gloeit als hij de Force gebruikt.)


[Top] [Achtergrond] [Anecdotes] [Citaten]

Anecdotes

I. Na een lang en gevaarlijk gevecht overwint de groep eindelijk de Hutt die hun al tijden het leven moeilijk maakt. De vette misdaadbaron is stervende, en iedereen is opgelucht dat dit finaal de dodelijke vete zal eindigen die ze hadden met zijn misdaadorganisatie.

Itty heeft echter boven alles een sterk respect voor het leven. Dus terwijl de rest hun wonden aan het likken is, gaat hij naar de Hutt, raakt hem aan, kanaliseert de Force, en tot het afgrijzen van zijn companen spreekt hij de worden: "Je zal leven." En de Hutt leefde. En hij was niet erg dankbaar. En alles was terug zoals het was, zoniet erger.

Dat is wanneer de groep besliste Itty in een luchtsluis te gooien en nu proberen ze te beslissen wie van hen op de kop mag drukken om hem in de ruimte te blazen.[Top] [Achtergrond] [Anecdotes] [Citaten]

Citaten

I. "Je zal leven..."[Top] [Achtergrond] [Anecdotes] [Citaten]

v5.00 © 2002-2005 by David Boucherie (david.boucherie@telenet.be)