Over


[De Ontwerper] [De Mascotte] [Vroege Geschiedenis] [Opleiding] [Mijn Huis] [Levensstijl] [Muziek] [Seks]

De Ontwerper

Mijn Website! Van Mij! Van Mij! Helemaal van Mij!

Ik ben de ontwerper van deze website dus kan ik hier alles schrijven wat ik wil. De macht! Dit is versie 5 van deze site. Niet dat ik ooit een versie 4 publiceerde, maar ze staat ergens op m'n harddisk... ergens.[De Ontwerper] [De Mascotte] [Vroege Geschiedenis] [Opleiding] [Mijn Huis] [Levensstijl] [Muziek] [Seks]

De Mascotte

Voor wie zich afvraagt hoe het zit met al die tekeningetjes met muizen... Een muis genaamd "Dave" is altijd een terugkerend thema geweest in mijn vorige sites. Er was zelfs een verborgen link naar "Dave-Web!", waar Dave z'n eigen website had.

Dus... wie in 's hemelsnaam is Dave?

Dave is de coolste webmascotte ooit. Webmascotte 's nachts, maar tussen zonsopgang en zonsondergang verkleedt hij zich in z'n geheime identiteit en verdient hopen geld als werknemer van een groot bedrijf met z'n eigen filmstudio's en pretparken.

In ieder geval, daarom zijn veel (indien niet alle) illustraties op Dave gebaseerd.[De Ontwerper] [De Mascotte] [Vroege Geschiedenis] [Opleiding] [Mijn Huis] [Levensstijl] [Muziek] [Seks]

Vroege Geschiedenis

Geboorte

Ik ben geboren op de 20ste verjaardag van de bom op Hiroshima. Hoewel ik vermoed dat de wereld niet door beide gebeurtenis even erg geschokt was, ik was het waarschijnlijk wel.

Ik groeide (voornamelijk) op in Izegem (België, West-Vlaanderen).

De Vroege Jaren


De Boucherie fabriek in Izegem
Mijn vader, Marcus, is een directeur van de firma Boucherie (de belangrijkste producent van borstelmachines (machines om borstels te maken, geen robots die je huishouden komen doen) en gietvormtechnologie, of dat is toch tenminste wat de marketing mensen op de website zeggen). Je merkt wellicht op dat "Boucherie" ook m'n familienaam is. Het bedrijf werd namelijk opgericht door m'n grootvader (uiteraard aan de kant van m'n vader) in 1928.

Mijn moeder, Gabriëlla "Gaby" Tanghe was lerares lichamelijk opvoeding. Ze heeft haar job moeten opgeven door een rugletsel.

Met twee werkende ouders bracht ik de eerste jaren van mijn leven veel tijd door bij mijn grootouders (aan moeders kant). Mijn grootmoeder gaf me veel van 's levens waarden mee: liefde, vrede, en geluk, en zo. Mijn grootvader, een imker, gaf me m'n liefde voor boeken, wat enigzins de talloze keren dat ik werd gestoken door bijen goed maakt (dat, en de voortreffelijke honing die hij van hen won).

Mijn broers

Ik heb twee jongere broers.[De Ontwerper] [De Mascotte] [Vroege Geschiedenis] [Opleiding] [Mijn Huis] [Levensstijl] [Muziek] [Seks]

Opleiding

Middelbaar


Sint Jozefscollege
Ik heb heel goede herinneringen aan m'n middelbare school, het Sint Jozefscollege.

Het is daar dat ik voor 't eerst in contact kwam met computers. Een oudere leerling gaf een demonstratie met z'n TRS-80 (ja, zo oud ben ik) de eerste week dat ik daar was en ik was er meteen aan verslingerd. Nadat ik die avond thuiskwam, ben ik gaan smeken (ja, echt) bij m'n ouders, tot ze toegaven. Dezelfde avond nog ben ik mijn eigen TRS-80 gaan kopen. Sindsdien zit ik zo goed als elke dag wel voor een computerscherm.

Daar ontdekte ik ook de schoonheid van wiskunde. Ja, ik hou van getallen en formules en de complexe doch elegante aard van wiskunde. Het mag dan ook niet verrassen dat dat mijn hoofdvak werd.

Universiteit


K.U.Leuven
Sommige cursussen hier...
Na de middelbare school ben ik informatica gaan studeren aan de K.U.Leuven (Katholieke Universiteit Leuven) in, je hebt het geraden, Leuven.

Toen ik aan m'n studies begon, was informatica niets meer dan een optie in de wiskunde richting. We moesten toen ook nog met Hollerith ponskaarten werken. Aaaaah! De goeie oude tijd, toen computerwetenschappen nog voor echt mannen (en een paar vrouwen) was, en niet voor snotneuzen, zoals m'n zoon, die op de leeftijd van 4 al meer wist van computers dan mijn ouders ooit zullen doen.

Aan de andere kant, gratis kabeltoegang op m'n kot, zoals de studenten van vandaag hebben, zou ik ook wel hebben kunnen smaken.


K.U.Leuven
...maar de meeste hier[De Ontwerper] [De Mascotte] [Vroege Geschiedenis] [Opleiding] [Mijn Huis] [Levensstijl] [Muziek] [Seks]

Mijn Huis

Een Mans Huis Is Zijn (Hele Kleine) Kasteel(tje)

Wij, zijnde mezelf en mijn vrouw en twee kinderen, leven in een klein maar comfortabel huis met een veranda en een klein tuintje.

Het is gelegen buiten de ring van Turnhout vlakbij het stadspark, in een rustige buurt. Verdikke, het is haast idyllisch. En dan zijn er mensen die zo gelukkig zijn om in een grootstad te wonen, waar mensen worden vermoord op je stoep en je de deuren van je auto moet dichtlassen als je hem 's morgens wil terugvinden op de plaats waar je hem de avond ervoor achterliet.[De Ontwerper] [De Mascotte] [Vroege Geschiedenis] [Opleiding] [Mijn Huis] [Levensstijl] [Muziek] [Seks]

Levensstijl

Perfecte Ik

Wat kan ik zeggen? Ik ben perfect! Ik rook niet. Ik drink geen alcohol. Ik mijd drugs. Ik rijd niet te snel. Ik bedrieg m'n vrouw niet. Ik sla m'n kinderen niet. Ik ontduik geen belastingen. Ik ben wellicht de saaiste persoon op het net.

Ik ben wel zo een beetje een nachtraaf. 's Nachts ben ik het meest actief. Ik slaap maar z'n 5 uur per dag, en ik heb al die extra tijd nodig om nutteloze websites te bouwen die door niemand worden gelezen... onder andere.[De Ontwerper] [De Mascotte] [Vroege Geschiedenis] [Opleiding] [Mijn Huis] [Levensstijl] [Muziek] [Seks]

Muziek

De Nieuwe (Kelly) Boucherie Family?

Eindelijk, na jaren en jaren en jaren bij mezelf denkend: "ooit, op een dag, zal ik een muziekinstrument bespelen," heb ik de stap gezet. Ik ben guitaar beginnen spelen.

Hoe is dat gekomen?

Mijn kinderen aten een paar jaar geleden ook tijdens schooldagen beiden thuis over de middag. Maar dan zijn ze van school veranderd en bleven daar dan ook eten. Mij vrouw, een voltijdse huismama die altijd erg goed georganiseerd is, had plotseling een aantal uur per dag over die ze zo niet direct wist op te vullen. Op een dag, toen ik haar vroeg hoe haar dag was geweest, zei ze (half grappend): "Vreselijk! Ik heb me zo verveeld dat ik bijna een piano ben gaan kopen om mezelf bezig te houden." Dat is wanneer ik dacht: "Waarom niet?"

Dus gingen we naar de muziekwinkel en kochten er een keyboard en twee guitaren. Mijn vrouw en dochter nemen nu keyboard lessen en mijn zoon en ik guitaarlessen.

Gevarieerde Smaak

Ik hoor veel verschillende soorten muziek graag. Mogelijks omdat ik niks van muziek ken.

Mijn favoriete groep - over de hele lijn - is wellicht Pink Floyd.

Als ik naar de radio luister (meestal in de auto), dan is het naar Studio Brussel.[De Ontwerper] [De Mascotte] [Vroege Geschiedenis] [Opleiding] [Mijn Huis] [Levensstijl] [Muziek] [Seks]

Seks

Waar heb je het over? Ik ben getrouwd sinds 1987. Ik heb twee inderen. Het is voor mij allemaal gedaan...[De Ontwerper] [De Mascotte] [Vroege Geschiedenis] [Opleiding] [Mijn Huis] [Levensstijl] [Muziek] [Seks]

v5.00 © 2002-2005 David Boucherie (david.boucherie@telenet.be)