Inleiding
Spelpersonages

Science Fiction

Inleiding

Als een wettelijk orgaan van de Interplanetaire Confederatie verenigt de Galactische Assemblee vertegenwoordigers van alle gekende intelligente levensvormen die ons universum bevolken; tenminste toch al de levensvormen die hun technologie beheersen en de potentieel vernietigende krachten ervan aan banden hebben gelegd.

De hoofdtaak van de Galactische Assemblee is te beslissen over de toetrede tot de Interplanetaire Confederatie van beschavingen die op het punt staan om interstellaire ruimtereizen te gaan ondernemen. De Assemblee kan beslissen een beschaving toe te laten, of, als het meent dat dat een beschaving een bedreiging vormt voor de interstellaire vrede, elk middel aan te wenden om te voorkomen dat het gevaarlijke ras aan interstellaire reizen kan beginnen voordat het volwassen genoeg is om dat te doen.

Sinds een paar decennia observeren ze de Aarde...


[Top] [Inleiding] [Spelpersonages]

Spelpersonages

De Aarde is in z'n proeftijd. Eén van de criteria voor toelating tot de Confederatie is het gedrag van individuen van het ras onderhevig aan onderzoek. Dat is waarom de Galactische Assemblee een aantal willekeurige mensen selecteerde, de spelers, en hen Galactische Boodschappers maakte (MeGa = Messager Galactique). Ze worden ingezet in een aantal probleemgevallen doorheen de melkweg als troubleshooters, en hun gedrag wordt beoordeeld.


[Top] [Inleiding] [Spelpersonages]

v5.00 © 2002-2005 David Boucherie (david.boucherie@telenet.be)