Inleiding
Spelpersonages

Science Fiction

Inleiding

Zelfs diep onder de grond schudde het Thessel Research Lab onder het spervuur van disruptors van de Idoriaanse Assault Cruisers in een baan rond de planeet. Monitors flikkerden en plastiform kraakte.

Sheri XII zat weggedoken achter de Holokaart tafel, haar lasterpistool in de aanslag. "We hebben niet veel tijd voordat ze door de verdediging van de basis breken."

"Denk je dat ik dat niet weet?" siste Tod. Tod Jairus, een kadet in de Star Survey, vroeg stilletjes af wat hij had gedaan om deze nachtmerrie te verdienen.

Sheri's dacht snel na. Haar molecutronisch brein was het ultieme in technologie; het artificiële equivalent van een menselijk brein - maar dan beter. Maar zelfs de androïde kon geen uitweg verzinnen uit hun dilemma. Het speet haar dat haar vernietiging dra zou plaatsvinden.

"Ze komen eraan!"

Met een doffe knal werd het schot opgeblazen en de zware deuren gleden open. Tod rolde op z'n knieën, zijn armen gestrekt, het pistool in aanslag. Voor hem stond een Idoriaans Krijger in volledig Exoskelet, zwaaiend met een lasergeweer. Met bevende handen richtte Tod zijn pistool...


[Top] [Inleiding] [Spelpersonages]

Spelpersonages

Spelers kunnen kiezen uit de volgende beroepen.
Astronaut Communicator Telepath
Armsman
Pilot
Explorer
Administrator
Entertainer
Theologist
True Telepath
Semi-Telepath
Technician Research Scientist Field Scientist
Systems Tech
Electrical Tech
Arms Tech
Researcher
Physician
Engineer
Criminologist
Medic
Plantologist


[Top] [Inleiding] [Spelpersonages]

v5.00 © 2002-2005 David Boucherie (david.boucherie@telenet.be)