Inleiding
Omgevingen

Science Fiction (gebaseerd op de TV serie)

Inleiding

Ruimte... de uiteindelijke grens.
Dit zijn de reizen van het Sterrenschip Enterprise. Hun voortdurende opdracht: het onderzoeken van vreemde nieuwe werelden, het opsporen van nieuw leven en nieuwe beschavingen, om onbevreesd te gaan waar niemand eerder ging...

Ooit afgevraagd hoe het zou zijn om aan het roer te zitten van een Galaxy-klasse sterrenschip terwijl je het gevecht aangaat met een Romulaanse Warbird? Ooit willen Klingon bloedwijn drinken met je kameraden aan boord van de I.K.S. Pagh? Wat denk je van een verlof op het adembenemend Risa waar je kan zoeken naar de legendarische Tox Unat? Of een vlugge trip naar Ferenginar om met de Grand Nagus te onderhandelen?

Het Star Trek - The Next Generation rollenspel maakt dit allemaal mogelijk; tegen de achtergrond van het geweldigste science fiction universum ooit gecreëerd. Ervaar al de avonturen en de opwinding die de melkweg heeft te bieden als jij en je vrienden de acteurs worden in je eigen Star Trek - The Next Generation avonturen, nieuwe hoofdstukken en nieuwe verhalen scheppend in dit fascinerende in dit fascinerende universum. Verdedig de Federatie tegen de aanval van de Borg, bevecht de Orion piraten, maneuvreer je schip doorheen dodelijke plasmastormen in de Badlands, of onderzoek sterren voorbij de grenzen van Federatie ruimte.


[Top] [Inleiding] [Omgevingen]

Omgevingen

The Next Generation

Terwijl The Next Generation de kernomgeving is, zijn er nog andere beschikbaar.

The Original Series

Waar de Klingons boosaardig zijn. De kleuren puur zijn. De personages legendarisch zijn...

Bereid je voor om aan "warp speed" gelanceerd te worden naar het hart van het geweldigste science fiction universum ooit - de originele Star Trek televisieserie. Dit is het Star Trek Roleplaying Game, een spel van stoere avonturen, parallelle geschiedenissen, en het eens per week redden van het universum. Jij en je vrienden kunnen de rollen aannemen van de mythische bemanning van de U.S.S. Enterprise tijdens hun vijfjarige opdracht, of je kan vreemde nieuwe werelden onderzoeken met personages van eigen ontwerp. Schrijd over het zand van Vulcan, dueleer met buitenaardse indringers aan de rand van de melkweg, verdoof Klingon agenten met je trouwe phaser, en vergaap je aan de wonderen van nieuw leven en nieuwe beschavingen.

Deep Space Nine

In de kernwerelden van de Federatie is het leven bijna utopisch... maar aan de grens wankelt het op het scherp van de snede. Zie of je kan de avonturen van Star Trek: Deep Space Nine kan overleven, waar interstellaire keizerrijken botsen, smokkelaars gedijen, en intrige dikker loopt dan het bloed op een Klingon mes.


[Top] [Inleiding] [Omgevingen]

v5.00 © 2002-2005 David Boucherie (david.boucherie@telenet.be)