Inleiding
Spelpersonages

Science Fiction

Inleiding

Je bent een verkenner in bevel van het nieuwste ruimteschip in de vloot, of... een briljant geleerde op zoek naar de remedie voor een dodelijk buitenaards virus, of... een door de strijd getekend ruimtemarinier die strijdt om de melkweg te beschermen, of... elke andere science fiction held die je je maar kan inbeelden!

Ervaar de toekomst - avontuur per avontuur!

Dit rollenspel voorziet je van een een kader voor elk soort eigentijds tot ver toekomstig science fiction avontuur.


[Top] [Inleiding] [Spelpersonages]

Spelpersonages

Spelpersonages kunnen van elk van één van de volgende rassen zijn:
Fraal
Iedereen die het klassieke buitenaards wezen van de "X-Files", "Dark Skies" of "Taken" kent, kent de fraal. Het zijn de grijze, anderhalve meter grote, grootogige buitenaardse wezens. En ze zijn paranormaal begaafd.

Mechalus
Beeld je een ras in waar cybernetica zo geavanceerd is dat het zo in de genetische samenstelling van het ras is ingewerkt dat hun kinderen worden geboren met cybernetische implantaten. Dat zijn de mechalus.

Sesheyan
Het heeft acht ogen, vleugels, en leeft in het donker. Nee, geen kruising tussen batman en spiderman, maar de sesheyan.

T'Sa
Barstend van de energie, zijn deze reptielachtigen extreem nieuwsgierig. Ze willen alles weten. Dit betekent dat ze het soort wezens zijn dat dingen uit elkaar haalt om te zien hoe ze werken. Gelukkig zijn ze ook getalenteerd genoeg om ze achteraf weer in elkaar te steken.

Weren
Groot en behaard, met grote klauwen. Bij hen vergeleken is een wookie een teddy beer. De meest gevreesde krijgers in het gekende heelal. Spijtig dat ze weinig affiniteit vertonen met technologie.

Mens
Je weet waarover ik het heb.


[Top] [Inleiding] [Spelpersonages]

v5.00 © 2002-2005 David Boucherie (david.boucherie@telenet.be)