Inleiding
Spelpersonages

Multi-Genre

Inleiding

Het Bijna Nu... Later vandaag, vroeger vanmorgen, ergens vorige week, de wereld begon te eindigen.

Ze komen van andere realiteiten, rovers die samenwerken om de ontzagwekkende energieën van Aardes mogelijkheden te stelen. Ze brachten hun eigen realiteiten met zich mee, zones scheppend waar de natuurwetten radicaal ander zijn - delen van de Aarde omvormend in ergens elders.

Nu is Noord-Amerika een primitief rijk van dinosaurussen en spirituële magie, de Britse eilanden zijn een fantastisch rijk van magische creaturen en tovenarij, en West-Europa is een theocratisch Cyberpausdom. Een nieuw Egyptisch rijk, een hoogtechnologisch spionage rijk, en een met terreur gevuld rijk van afgrijselijke monsters vervoegen ook de invasie.

Maar de Aarde is niet hulpeloos. Tussen de Possibility Raiders en hun totale overwinning staan de Storm Knights, mannen en vrouwen die de woedende stormen van verandering in hun eigen realiteiten heelhuids doorkwamen. De Storm Knights komen van de zeven rijken en zijn vastbesloten de Raiders hier te stoppen, voor hun goddeloze honger de Aarde consumeert - niets achterlatend dan een desolate schil.

Dit zijn de helden, pogend te doen wat niemand, in geen enkele realiteit, voorheen heeft gedaan - de Raiders en hun leider, de zelfgekroonde Torg, verslaan!


[Top] [Inleiding] [Spelpersonages]

Spelpersonages

In Torg speel je de rol van een Storm Knight. Hoewel je je eigen personage kan creëren, zijn er zo'n 24 mallen beschikbaar om van te vertrekken en je eigen personage naar te modelleren.
Torg Personage Mallen
Adventurous Scholar
Barbarian Warrior
Contract Ninja
Covert Operative
Curious Mage
Disgruntled Corporate
Doubting Cleric
Fast Hero
Gadget Hero
GodNet Raider
Gypsy Soothsayer
Human Tribal Shaman
Intrepid Reporter
Jaz Fighter
National Hero
Obsessed Prodigy
Paladin
Realm Runner
Renegade Edeinos
Soldier of Fortune
Story Teller
Tough Hero
Vampyre Hunter
Werewolf


[Top] [Inleiding] [Spelpersonages]

v5.00 © 2002-2005 David Boucherie (david.boucherie@telenet.be)