Who the fuck is ...

... en wat hij doet.

Ooit was muziek eenvoudig ... Pop - Alternatief - House ... En alternatief was mijn ding. Fuiven met klinkende namen als "Velvet Vulva", "Carpe Noctem" en "Nie wieder beat party" waren de eerste ervaringen met een leven als platenruiter.
Club Lagoon, Steeple en 't Syndroom ooit iconen in de wereld waar New Wave, EBM en Industrial koning zijn, legden de donkere basis. Welke evolueerde naar techno-electro ... gedaan met zomaar een flow neerpoten ... knallende beats, scheurende baslijnen en monotone ritmes en loops combineren en layeren tot een opzwepend geheel ... eindelijk erkende ik de kracht van de beatmix.

DJ'en groeide uit tot meer dan een hobby, vooral het allround gebeuren barste uit zijn voegen en viel niet meer te vereenzelvigen met DaVitch. Dit werd afgesplitst en ondergebracht onder een nieuwe alias die zich toespitst op trouwfeesten, bedrijfsfeesten en aanverwante allround events ... dj lebart.
Vandaag de dag treedt DaVitch vooral als bedroom dj om het betere techno en electro werk in elkaar te flansen, sporadisch wordt er echter nog wel eens een fuif of electro-industrial eventje voorzien van een streepje muziek.

Laatste dj Sets ...

... soundcloud, mixcloud !!

oudere sets zijn terug te vinden via DaBlog of rechtstreeks op de mixcloud.