Interprovinciale kampioenen

 

 


Baseball
WBA Foxes – Cadetten Black

In 2012 werd de Wase Baseball Academy boven de doopvont gehouden. De Steendorpse Briqville Sluggers en de Foxes uit Sint-Niklaas besloten om samen te werken, over de gemeentegrenzen heen. En dit levert resultaat op. Ook dit jaar speelde een ploeg van WBA Foxes kampioen.

De Cadetten Black werden dit jaar laureaat in de Silver West reeks. Deze interprovinciale baseballcompetitie bracht de Cadetten black in de baseballarena tegen ploegen van Oost- en West-Vlaanderen en een deel van Antwerpen. De Blacks walsten over de tegenstanders en rijfden de felbegeerde kampioenstitel binnen.

Xander Poppe
Vincent Vercauteren
Finn De Coster
Warre Van Hul
Jasper Matthijs
Ewaud Overmeire
Mathis Guédon
Joren Maes
Quinten Borchardt

Daan De Meester
Jasper Overmeire
Enna D’hooghe
Veerle Van Havere
Jentl Overmeire
Tom Van Vlierberghe
Coach Frederik Vercauteren
Coach Walter Coppens

  


Karateclub Mas Oyama
Eline Schoeters

Eline Schoeters is een piepjonge karateka. Zij beoefent de Kyokushin stijl van karate, een full contact gevechtssport. Eline is echter zowel talentrijk als gedreven.

Zij nam dit jaar deel aan twee open tornooien en won ze beide. Deze tornooien staan open voor verschillende karatestijlen en deelnemers uit verschillende landen. Eline vocht verbeten en werd met glans laureate in de Young Lions Cup. Ook de Beker der Kempen nam zij mee naar huis.