Toeristisch seizoen lonkt veelbelovend

 

 


 
De Nieuwjaarsreceptie van Toerisme Temse is jaarlijks het aperitief van het toeristisch seizoen. Er wordt terug- en vooruitgeblikt, en er wordt gedronken en geklonken op wat komen gaat. En dat ziet er - in de lijn van de traditie - erg veelbelovend uit.

 Aangekondigd door de belleman, schetste voorzitter Rita Heerwegh de hoogtepunten van het voorbije seizoen. Zij vermeldde als uitslag op het jaarrapport: Grote Onderscheiding. Burgemeester Luc De Ryck, bevoegd voor Toerisme, weidde uit over het programma van 2020 en stond stil bij de uitschieters.
Die situeren zich ook nu op het vlak van de strip en de feestelijkheden, maar de onbetwiste nummer 1 wordt de eigen warmeluchtballon, een initiatief en realisatie van de ervaren Temsese ballonvaarder Koen De Jonghe i.s.m. het Gemeentebestuur en Toerisme Temse.

Onder de ruim 100 aanwezigen werden 3 boekenpakketten verloot, voorzien van actuele Temsese publicaties. Alle aanwezigen ontvingen de toeristische brochure, die een overzicht biedt van alle belangwekkende activiteiten en een beeld schetst van het hedendaagse Temse.

 

Foto 4: Het bestuur van Toerisme Temse.