logo
visie
inschrijving & werking
logo
kalender
geloofsdoos
mooie teksten
liedjes
schattenjacht
Jeca
Vormelingen
catechisten
vocas
vieringen
engagement
bavodag
ouders
peter & meter
brieven
contact & links

 

DANKVIERING 19 juni 2022

Het vormsel is achter de rug. We zijn het er allemaal over eens: het was een mooie en geslaagde viering. Wij hopen alvast dat Gods droom verder mag groeien en we jou af en toe nog eens mogen ontmoeten!
Zoals je op de catechesekalender kon zien, staat er na het vormsel nog een viering op het programma.

De viering van 19 juni om 11u, is de zogenaamde ‘dankviering’ voor de pas-gevormde jongens en meisjes en hun families. Voor deze feestelijke viering mag je je feestkledij van jouw vormseldag aantrekken (dus NIET je witte albe – die is al teruggebracht). We rekenen op jullie, de pas-gevormde jongens en meisjes om voor te lezen, te zingen enz. We zingen dezelfde liedjes als op het vormsel en we weten nu dat jullie die liedjes perfect kennen! Het catecheseorkest zorgt voor de muziek.
We hopen op jullie aanwezigheid te mogen rekenen. Op het invulblad lieten jullie alvast weten bijna allemaal aanwezig te zullen zijn.

Omdat we ook voor deze viering goed voorbereid willen zijn, vragen we om tussen 10u30 en ten laatste 10u45 aanwezig te zijn in de kerk. We maken dan nog de laatste afspraken, zodat alles vlot kan verlopen.

VIEREN OP 12 JAAR IN 2023
MELD JE NU AAN!

Heb je interesse om in 2023 aan te sluiten bij de viering voor zegening van de jeugd of bij het vormsel, dan kan je je nu al aanmelden. Je vindt alle info, een woordje uitleg in deze brief en een aanmeldingsformulier op de parochiale website www.bavoparochie.be onder de rubriek "vieren op 12 jaar".
Aanmelden doe je voor 8 september 2022.

 

Van harte proficiat aan de 30 jongens en meisjes die op 15 mei 2022 het H.Vormsel hebben ontvangen!

De foto's van het vormsel staan online.
Bekijk ze via de parochiale website www.bavoparochie.be
Of via de link: Foto's eerste communie, vormsel en zegening van de jeugd | Kerknet
Of via deze link

 

Bekijk het filmpje waarin pastoor Johan vertelt over zijn priesterroeping.