Kinderdagverblijf De Tijgertjes

roosje (135x101) (36K) Hallo, ik ben Roos Janssens. Ik ben de stichter van kinderdagverblijf 'De Tijgertjes'. Zelf ben ik afkomstig van Houwaart, maar sinds een paar jaar wonen wij, mijn zoon Aris en ik in Tielt. Ikzelf ben in de humaniora afgestudeerd als verpleegaspirant waar ik de opvoeding van kinderen in de praktijk heb leren kennen dankzij mijn stages. Het was een leuke ervaring voor mij. Toch heb ik na mijn middelbare studies ervoor gekozen om de psychologische gedachten van kinderen verder te bestuderen. Zodoende behaalde ik mijn graduaat Sociale Readaptatiewetenschappen aan de HIRL. Na mijn werkervaring met gedementeerde bejaarden en kinderen heb ik besloten om een kinderdagverblijf te starten. Ik werk graag met kinderen en ik wil een leuk, gezellig en leerrijk contact met de kindjes verwezenlijken. Wat ik heel belangrijk vind is een goed contact zowel met ouders als met jullie spruitjes.
wieisw2Hallo, ik ben Mahalia Coenen. Ik ben afkomstig van Tielt-Winge en nu woon ik samen met mijn vriend Guido en onze twee kindjes in Diest. Mijn beide kindjes hebben hun kribbetijd ook bij de Tijgertjes doorgebracht. Mijn ervaring uit het dagdagelijks leven komt dus heel goed van pas bij mijn job. Ik behaalde een diploma Secretariaat-Talen. Regelmatig school ik mij bij omdat ik mijn kennis over de leefwereld en omgang met kindjes wil verbreden. Samen met Stéphanie staan we in de groep voor onze grootste kapoenen.

shana pietercil (135x101) (36K)Hallo, ik ben Shana Pietercil en samen met mijn man woonachtig te Herk- de -Stad. In 2010 ben ik afgestudeerd als kinderverzorgster. Kinderverzorgster worden was altijd mijn droom omdat ik speels en zorgzaam ben. Dit zijn twee kwaliteiten die je zeker moet bezitten om een goede kinderverzorgster te zijn. Zelf heb ik nog geen kindjes, maar ik ben wel een fiere meter van Falke. Ik wil alle kindjes zich doen thuis voelen bij de Tijgertjes zodat alle ouders met een gerust hart kunnen gaan werken.

barbara (135x101) (36K)Hallo, mijn naam is Barbara Van den Broeck en ik ben woonachtig te Begijnendijk. Na de afronding van mijn studies 7de jaar Kinderzorg in 2005, heb ik steeds met veel plezier gewerkt met kinderen. Ze brengen elke dag vreugde, eerlijkheid en héél veel liefde. Dat is de reden waarom ik graag met kinderen werk. Zelf heb ik een dochter van 6 jaar oud en ze fleurt mijn leven elke dag weer op. Ik zal jullie kindjes met veel liefde opvangen en alvast bedankt voor het vertrouwen.

wieisw5Hallo, ik ben Micheline Kiesecoms, de mama van Roos. Roos is de jongste van mijn 4 kinderen. Af en toe draag ik mijn steentje bij in het verwennen van jullie kindjes. Daarnaast hou ik me vooral bezig met het onderhoud van onze groetentuin zodat jullie kindjes voldoende aardappelen en verse groeten en fruit kunnen eten.
tijgertjes 2010 02159B


tijgertjes 2010 03725


tijgertjes 2011 00979


tijgertjes 2011 03041


tijgertjes 2011 01508


tijgertjes 2011 05100


tijgertjes 2011 00212